جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ / ۲۳:۵۷
کد مطلب: 54569
۱

راهکارهایی برای حل و فصل اختلافات زناشویی

راهکارهایی برای حل و فصل اختلافات زناشویی
به گزارش مهر، سبحان احمدی با بیان اینکه بروز اختلاف و تفاوت بین زوجین، امری کاملاً عادی و طبیعی است، افزود: موضوع مهم این است که زن و شوهر نسبت به حل این اختلافات اشراف داشته باشند و بتوانند اختلاف یا سوءتفاهمات خود را به گونه‌ای منطقی و مسالمت‌آمیز حل کنند.

وی تصریح کرد: گوش دادن فعال به سخنان همسر، سعی در درک و پذیرش احساسات او و استفاده از راهکارهای کاهش ناراحتی‌ها مانند شوخی و مزاح، عوض کردن موضوع بحث، قدم زدن و تفریح و…، می‌تواند در حل اختلاف مؤثر باشد.

احمدی با اشاره به اینکه دختر و پسر آماده ازدواج باید در به کار بردن این روش‌ها توانمند باشند، اضافه کرد: بزرگ کردن تعارض و اغراق آمیز نشان دادن آن، مانع از حل تعارض سازنده است. زوجین باید سعی کنند سبک تفکر خود را عوض کنند و به این نکته توجه داشته باشند که هر فردی در زندگی شغلی و شخصی خود در رابطه با اطرافیان دچار تعارض می‌شود.

در برخی موارد ممکن است تعارض به سمت یک رابطه مخرب پیش برود، افرادی که مدام به دنبال رقابت ناسالم هستند و تحت هر شرایطی می‌خواهند برنده باشند، تعارض را به سمت یک رابطه مخرب می‌برند.

اگر یکی از زوجین نسبت به تعارض پیش فرض‌های منفی داشته باشد نمی‌تواند روابط خود را به درستی مدیریت کند. به عنوان مثال کسی که این باور را دارد که تعارض داشتن در یک رابطه خیلی بد است و یا اینکه وجود تعارض یعنی طرف مقابل به من علاقه‌ای ندارد، به دنبال یادگیری مهارت حل تعارض نمی‌رود و وجود هر مشکلی منجر به تخریب بیشتر روابطش می‌شود.

احمدی گفت: زمانی که زوجین پس از بروز یک تعارض، ارتباط با یکدیگر را کم می‌کنند، فرصت گفتگو و ترمیم رابطه را از خود و طرف مقابل سلب می‌کنند و به تنش دامن می‌زنند، در حالی که حفظ روابط و گفتگو درباره تعارض به حل اختلافات کمک شایانی خواهد کرد.

تعریف دقیق و عملیاتی مسائلی که منجر به تعارض بین زوجین می‌شود از دیگر راهکارهای حل اختلاف بین زن و شوهر است، گاهی طرفین نمی‌دانند به دنبال چه چیزی هستند و همین امر مشکل را دو چندان می‌کند.

وی با بیان اینکه موضع گیری شدید و پافشاری بر روی یک موضوع، رابطه بین زوجین را پرتنش می‌کند، یادآور شد: بعضی ویژگی‌های شخصیتی باعث می‌شود افراد نه تنها تعارض خود را حل کنند بلکه روابط پرتنش‌تری را نیز تجربه کنند، موضع‌گیری‌های شدید و پافشاری بر روی حرف خود در اکثر موارد منجر به اختلافات گسترده‌تر می‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
ز باغ رعيت، گر مَلك خورد سيبي / برآرند غلامان، درخت از بيخ