جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲ شهريور ۱۴۰۰ / ۱۵:۴۲
کد مطلب: 54627
۱

مهم ترین اصول قهر کردن با کودکان

مهم ترین اصول قهر کردن با کودکان
برخی از والدین برای اینکه کودک خودرا تربیت کنند ، سعی می نمایند بابت رفتار زشت و بدی که فرزندشان دارد ، با او قهر کنند. غافل از اینکه زمانی قهرکردن والدین اثر خواهد داشت که زیاد از آن استفاده نشود. بنابراین اگر آن را در موارد بسیار زیاد تکرار کنید، بدون شک قهرکردن شما برای کودک عادی و بی ارزش تلقی می گردد.
 
بهترین شیوه در برخورد با اشتباهات کودکان به ویژه در رفتارهای خطر آفرین ، دوری کردن آن ها از منطقه آسیب و خطر است. درعین حال گاهی لازم است برای جلوگیری از قرار گرفتن کودکان در فضای خطرساز، والدین آنان را مورد عتاب و خطاب قرار دهند. دراین صورت لازم است ابتدا از ابزارهای تشویقی استفاده شود و درصورت مؤثر نبودن از اهرم قهر ولی به صورت کوتاه بهره جست.

چراکه قهر طولانی مدت، می تواند آثار سوئی را در تربیت کودکان برجای گذارد. بنابراین برخورداری والدین از مهارت قهرکردن و رعایت اصول صحیح مربوط به آن در قهر کردن از جمله نکاتی است که والدین همواره باید به آن توجه کنند.
 
عدم تکرار
برخی از والدین برای اینکه کودک خودرا تربیت کنند ، سعی می نمایند بابت رفتار زشت و بدی که فرزندشان دارد ، با او قهر کنند. غافل از اینکه زمانی قهرکردن والدین اثر خواهد داشت که زیاد از آن استفاده نشود. بنابراین اگر آن را در موارد بسیار زیاد تکرار کنید ، بدون شک قهرکردن شما برای کودک عادی و بی ارزش تلقی می گردد.

طولانی نبودن
یکی از مهمترین نکاتی که در مورد اصول قهر با کودک وجود دارد و باید به آن توجه داشته باشید این است که به مدت زمان طولانی با کودک قهر نکنید. زمانی که مدت قهر کردن زیاد شود بدون شک اثر آن هم از بین می رود. در این صورت کودک سعی می کند به آن شرایط جدید که وجود آمده است عادت کرده و آن را هم مدتی بعد به طور کلی فراموش می کند. در واقع این حالت دشوار برای کودک دیگر زیاد سخت نمی شود و به همین دلیل والدین باید به آن دقت بسیار زیادی داشته باشند. در این شرایط باید فرد دیگری شرایط آشتی دادن آنها را فراهم نماید.

بنابراین لازم است در مدت کوتاهی به بهانه های مختلف توسط والدین به جدایی و دوری فیصله داده شود و با شیرینی زبانی ، والدین قهر را به رفتارهای محبت آمیز تبدیل نمایند و با او آشتی کنند.


بهره گیری از برخی از محرومیت ها
از دیگر اصول قهر با کودک این است که والدین، کودک را در صورت اشتباه ، از برخی علاقه مندی هایش محروم نماید. یکی از نکاتی که در این مورد از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، این است که تناسب میان کار خطای کودک و محرومیتی که به آن وارد می شود ، به درستی رعایت گردد.
 

استفاده از نیازهای کودک
بدون شک کودک به تنهایی نمی تواند نیازهای خودرا تا حد زیادی برطرف نماید و به همین دلیل برای رفع آن نیازها به کمک والدین نیاز دارد. در این روش والدین برآورده کردن خواسته های کودک را منوط به محقق کردن خواسته های خود می نمایند و عملی کردن خواسته های آنان را متوقف می سازند.

پرهیز از شرط گذاری
از تعیین شرط برای کودک تان پرهیز کنید. چراکه با این کار کودک وارد یک چرخه ی رقابتی با والدین می شود که برای رسیدن به خواسته هایش مجبور است به آن ها امتیاز دهد. این تصویر، ذهنیت کودک در مورد درست رفتارکردن را بهم می ریزد. در نتیجه فقط برای تحقق خواسته هایش سعی می کند تا رضایت دیگران را جلب نماید و درصورت عدم پاسخ از طرف مقابل به قهر کردن روی می آورد.

 
فسقل لند
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
هم اکنون که در حال نفس کشیدن هستید، کس دیگری دارد نفس های آخرش را می کشد. پس دست از گله و شکایت بردارید و بیاموزید چگونه با داشته هایتان زندگی کنید.