سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۴ شهريور ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۸
کد مطلب: 54653
۱

انجمن علمی روانشناسی واحد بیرجند اول شد

انجمن علمی روانشناسی واحد بیرجند اول شد
به گزارش خاورستان، مجید علی آبادی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی در جلسه ویژه با اعضای انجمن علمی روانشناسی ضمن تبریک به دبیر انجمن علمی روانشناسی علیرضا هادیان گل، اعضای انجمن و تمامی دانشجویان رشته روانشناسی از فعالیت‌ها و تلاش‌های بی شائبه آنان که منجر به کسب این موفقیت گردید تشکر و قدردانی نمود.

در این جلسه‌ که دکتر بهلولی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد بیرجند نیز حضور داشت، علی آبادی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: امید بر این است انجمن علمی روانشناسی در آینده نیز با تمام قوا به فعالیت ها و تلاش‌های بی‌وقفه و با ارزش خود ادامه داده و همچنان باعث افتخار آفرینی برای خود، دانشجویان رشته روانشناسی و همچنین واحد بیرجند گردد.

علیرضا هادیان گل دبیر انجمن علمی روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند نیز کسب این موفقیت را به اعضای انجمن و تمامی دانشجویان رشته روانشناسی تبریک گفته و از زحمات و تلاش های آنان در مسیر تحقق اهداف انجمن تقدیر و قدردانی نمود.

وی در ادامه ضمن تشکر از همراهی و همکاری مسئولین از جمله آقایان دکتر مجید علی آبادی (معاونت پژوهش و فناوری) و دکتر حمید بهلولی (رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان) و دکتر قاسم آهی (مدیرگروه روانشناسی) در پیشبرد برنامه های انجمن افزود: امید است این حرکت رو به جلو با قدرت تداوم داشته باشد و شاهد شکوفایی بیش از پیش استعداد دانشجویان روانشناسی بوده و از ظرفیت‌های علمی آنان در پیشبرد اهداف انجمن به بهترین شکل بهره‌برداری نماییم.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی