سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۲ شهريور ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۹
کد مطلب: 54979
۱

کرونا چه تاثیری بر قاعدگی دارد؟

کرونا چه تاثیری بر قاعدگی دارد؟
فریبا الماسی متخصص زنان و زایمان با اشاره به تاثیر کرونا بر قاعدگی اظهار کرد: علائم بهبود یافتگان از بیماری ناشناخته کرونا بعد از دو هفته از بهبودی کاملاً برطرف شده و به زندگی عادی باز خواهند گشت اما با گذشت زمان مشخص شده که تاثیر این ویروس می تواند تا مدت ها در بدن افراد باقی بماند و آسیب‌های خود را ادامه دهد.
 
او عوارض طولانی مدت کرونا را ایجاد مشکلات قلبی، سردردهای مزمن ،بی خوابی و در بخش بهداشت زنان قاعدگی برشمرد و گفت: در بخش زنان محققان متوجه شده‌اند که کرونا بر روی قاعدگی اثرگذار است، کرونا و دوران قاعدگی در بسیاری از موارد گزارش شده از سراسر جهان باعث شدیدتر شدن عوارض دوران قاعدگی مانند اختلالات هورمونی، خستگی بیشتر، درد بدن، خونریزی شدید تر و همچنین تاثیرات روانی بالاتر شده است.

الماسی خاطرنشان کرد: این افراد در برخی مواقع اظهار کردند که بعد از بهبودی از بیماری کرونا در دوران قاعدگی احساس ابتلاء دوباره به این بیماری را دارند زیرا دچار درد بدن و خستگی مفرط و شدید شده‌اند البته این موارد در افراد مختلف متفاوت است.

این متخصص زنان و زایمان با اشاره به اینکه سندروم قبل از دوران قاعدگی در این افراد شدیدتر است به طور معمول به صورت نامنظم و با علائم شدیدتری اتفاق می‌افتد ادامه داد: تحقیقات نشان می دهد که بسیاری از زنان بهبودیافته از کرونا از نامنظم بودن دوران قاعدگی خود به صورت مکرر شکایت دارند این مورد هم ارتباط کرونا و دوران قاعدگی را ثابت می‌کند.

او تصریح کرد :این افراد اظهارات مشابهی در خصوص اینکه بعد از بروز علائم دوران قاعدگی احساس تجربه بیماری کرونا را دوباره داشته اند را بیان کرده اند.

این متخصص زنان و زایمان اظهار کرد: حفظ آرامش و دوری از استرس کاذب و بی مورد توصیه ای است که می توان به افرادی که در دوران قاعدگی مبتلا به کرونا شده اند داشت، در مواردی که مبتلا به کم خونی می‌شوید باید از مکمل ها و داروهای جبران کننده و تامین کننده طبق دستور پزشک استفاده کنید، در صورت داشتن درد و بدن درد شدید با پزشک معالج مشکل را در میان بگذارید و در صورت لزوم می توان از مسکن استفاده کنید.

الماسی گفت: در صورتی که بعد از بهبودی، این سیکل های عادت ماهانه بعد از سه دوره به حالت اولیه ونرمال بازنگردد این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید، تغذیه مناسب، بالا نگه داشتن سطح ایمنی بدن همواره توصیه می‌شود.


 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه قدرت و جرات لازم است وگرنه هر ماهی مرده ای هم می تواند از طرف موافق جریان آب حرکت کند.