سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ / ۰۸:۲۸
کد مطلب: 55118
۱

مهم ترین عوامل اضطراب و افسردگی زنان

مهم ترین عوامل اضطراب و افسردگی زنان
به گزارش میگنا مریم داودوندی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: در بیشتر جوامع افسردگی و اضطراب در زنان بیشتر از مردان گزارش می‌شود و یکی از دلایل عمده آن، کمال‌گرایی و نیز انتظارات بیش از حد زنان از خودشان است. زنان تلاش می‌کنند که فعال و در عین حال بی‌نقص باشند، با این حال اکثر آنها قدردان زحمات و تلاش خود نیستند.

وی تصریح کرد: زنان باید برای دستیابی به آرامش روانی خود، بر موانع و مشکلات زندگی خود غلبه کنند و شناسایی باورها و ارزش‌های شخصی در این مسیر اهمیت به سزایی دارد، چرا که به زندگی فرد نظم و انضباط می‌بخشد و بر اهداف شخصی اثرگذار خواهد بود.

این روانشناس اظهار کرد: زنان باید استعدادهای خود را کشف، و با تمرکز و پرورش، این استعدادها را به توانمندی‌های خود تبدیل نمایند و بر اساس این توانمندی‌ها، جهت زندگی خود را به سمت پیشرفت و موفقیت تغییر دهند. آنها باید به این باور برسند که می‌توانند قوی و موفق باشند.

داودوندی با اشاره به اینکه زنان برای دستیابی به زندگی موفق باید از درماندگی اکتسابی دوری کنند، افزود: پذیرفتن این واقعیت که زنان به تنهایی توانایی مراقبت و انجام کارهای خود را دارند برای این قشر بسیار حائز اهمیت است. دستیابی به اهداف و آرزوها و ارتقا اعتماد به نفس با برنامه‌ریزی مناسب بدون شک امکانپذیر است.

وی ادامه داد: زنان برای رسیدن به اهداف خود باید صبر و شکیبایی داشته باشند چرا که مسیر دست یافتن به موفقیت ممکن است سخت و پیچیده باشد اما در نهایت آنچه به دست خواهد آمد، ارزش ایستادگی و تحمل شرایط دشوار را دارد.

این روانشناس با بیان اینکه زنان باید برای دستیابی به آنچه می‌خواهند در مسیر خود ثابت قدم باشند، گفت: جامعه هم در این مسیر تأثیرگذار است، توجه به آرامش روانی زنان و دختران و سلامتی و تندرستی این قشر بدون شک سبب ایجاد جامعه‌ای شاد و سالم می‌شود.

داودوندی خاطرنشان کرد: دوری از روش‌های تبعیض آمیز در تربیت فرزندان و جلوگیری از به وجود آمدن احساس خود کم بینی در زنان و دختران از مواردی است که باید مورد توجه خانواده‌ها قرار گیرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
موفقیت هایی که نصیب افراد صبور می شود،همان فرصت هایی است که توسط افراد عجوا رها می شود