پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۰ / ۱۱:۰۵
کد مطلب: 55514
۰

مشکلات دوران‌کودکی با مرگ زودرس مرتبط است

مشکلات دوران‌کودکی با مرگ زودرس مرتبط است
به نقل از مدیکال اکسپرس یافته‌های یک تحقیق جدید نشان می‌دهد مشکلات دوران کودکی عاملی موثر در سلامت جسمی و روانی طولانی‌ مدت و البته عامل مهمی در علل زودهنگام و قابل پیشگیری از مرگ‌ومیر است.
 
محققان دانشکده بهداشت عمومی میلمن دانشگاه کلمبیا و دانشگاه هاروارد دریافتند مشکلات دوران کودکی با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن از جمله بیماری‌های قلبی و سرطان همراه است. البته پیش از این میزان تاثیر ناملایمات دوران کودکی در مرگ‌ومیر به‌ عنوان عامل پیشگیری از بیماری و مرگ ناشناخته بوده است.

کاترین ام کیز، محقق این بررسی، گفت: مشکلات دوران کودکی عاملی تعیین‌کننده و مهم برای سلامت جسمی و روحی شناخته شده و نتایج این تحقیق ترکیبی جدید از شواهد برای برآورد میزان تاثیر بر سلامتی و مرگ‌و میر قابل پیشگیری ارائه می‌کند.

نتایج بررسی‌ها نشان داد سالانه ۴۳۹ هزار و ۷۲ مورد مرگ‌ومیر در ایالات متحده و یا ۱۵ درصد از ۲ میلیون و ۸۵۴ هزار و ۸۳۷ مرگ‌ومیر از کل مرگ‌ومیرهای ایالات‌ متحده در سال ۲۰۱۹ با بیماری قلبی، سرطان و خودکشی مرتبط بوده است. البته رفتارهای ناسالم مانند مصرف مواد مخدر، سیگار کشیدن و عدم تحرک بدنی نیز بر شدت این موضوع تاثیر دارد.

در این مطالعه قرار گرفتن در معرض برخی از مشکلات قبل از ۱۸ سالگی بررسی شد که شامل سوء‌استفاده، بی‌توجهی، خشونت‌ خانوادگی و مشکلات‌ اقتصادی بود.

نتایج این بررسی می‌تواند به‌ عنوان غربالگری مشکلات‌ اولیه در مراقبت‌های اولیه کودکان و راهی برای شناسایی کودکان در معرض خطر باشد زیرا عوامل اجتماعی برای سلامت باید به‌ عنوان علل قابل پیشگیری از مرگ در نظر گرفته شود. منابع موجود برای رسیدگی به سلامت جمعیت با تجدید نظر در مورد علل مرگ‌ومیر ممکن است به‌ طور موثرتری تخصیص داده شود.

پیشگیری از مشکلات دوران کودکی و مداخله در مسیرهایی که این تجربیات را با افزایش خطر بیماری مرتبط می‌کند، باید به‌ عنوان یک اولویت مهم در حفظ بهداشت‌ عمومی در نظر گرفته شود.

این یافته‌ها در JAMA Pediatrics منتشر شده است.

 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
هم اکنون که در حال نفس کشیدن هستید، کس دیگری دارد نفس های آخرش را می کشد. پس دست از گله و شکایت بردارید و بیاموزید چگونه با داشته هایتان زندگی کنید.