چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲ آبان ۱۳۹۰ / ۱۸:۱۱
کد مطلب: 5577
۰

تاسیس پژوهشکده رباتیک در دانشگاه امیرکبیر/ راه‌اندازی گروه آموزشی رباتیک

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از تاسیس پژوهشکده رباتیک در این دانشگاه خبر داد و گفت: برای توسعه این علم، گروه آموزشی رباتیک در این دانشگاه راه اندازی شده که در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد.
به گزارس مهر، دکتر علیرضا رهایی پیش از ظهر امروز دوشنبه در مراسم تقدیر از تیمهای برتر رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مسابقات جهانی با اشاره به برنامه های این دانشگاه در زمینه توسعه علم رباتیک افزود: تشویق گروههای علمی از جمله برنامه های دراز مدت این دانشگاه بوده که در این راستا ظرفیت های مناسبی ایجاد شده است. رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به برخی موفقیت های علمی این دانشگاه در سطح ملی و بین المللی، اظهار داشت: تیمهای رباتیک این دانشگاه در سطح ملی و بین المللی موفقیت های خوبی را کسب کردند به نحوی که در آخرین رقابتهای جهانی، این تیمها در ترکیه موفق به کسب مقاوم اول جهانی شده اند.
 
وی با اشاره به موفقیت تیم دانشکده هوا فضا در رقابتهای هلند، خاطرنشان کرد: با توجه به این موفقیتها اقدام به تاسیس پژوهشکده رباتیک در این دانشگاه کردیم؛ علاوه بر این گروه آموزشی رباتیک راه اندازی شد که قرار است در رشته رباتیک در دوره کارشناسی ارشد دانشجو بپذیرد.
 
رهایی هدف از اجرای این دو برنامه در این دانشگاه را تمرکز در بخش آموزش و پژوهش در حوزه رباتیک دانست و اضافه کرد: در تلاش هستیم تا با تجهیز پژوهشکده رباتیک و آموزش دانشجویان در سطوح تحصیلات تکمیلی بستر مناسبی برای توسعه فعالیت های علمی در این حوزه فراهم کنیم.
 
وی کار تیمی را از جمله مزایای شرکت در مسابقات رباتیک عنوان کرد و ادامه داد: یکی از برنامه های این دانشگاه تشویق دانشجویان به انجام فعالیتهای تیمی است که با تشویق دانشجویان برای مشارکت در مسابقات رباتیک فعالیتهای تیمی چند تخصصی شکل می گیرد. 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
مشکل فکر های بسته این است که دهانشان پیوسته باز است...