جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱ دی ۱۴۰۰ / ۱۵:۲۶
کد مطلب: 56582
۱

دومین همایش خدمات روانشناختی ویژه ورزشکاران حرفه ای

دومین همایش خدمات روانشناختی ویژه ورزشکاران حرفه ای
دکتر کیکاوس سعیدی: روانشناسی یکی از مولفه ها و نیازهای اصلی ورزش کشور است
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از سایت آکادمی ملی المپیک ، دکتر سعیدی در این پیام گفت: امروز و با اهتمام دکتر واعظ موسوی و همکاران ما در آکادمی ملی المپیک، شاهد برگزاری دومین همایش خدمات روانشناختی ورزشی ویژه ورزشکاران حرفه ای هستیم. بنده امیدوارم ره آورد این همایش ره آوردی علمی و کاربردی برای ورزش کشور باشد.
وی ضمن اشاره به این موضوع که باید توجه داشت روانشناسی یکی از مولفه ها و نیازهای اصلی ورزش کشور است و باید بیشتر به آن پرداخت افزود: با حضور اساتید، پژوهشگران و صاحب نظران، کارگاه ها و دوره هایی با این موضوع برگزار خواهیم کرد و امیدواریم از تجربیات حاصل از برگزاری این کلاس های آموزشی در جهت پیشرفت ورزش استقاده شایانی شود.
وی در پایان و ضمن عذرخواهی از عدم حضور در این همایش ابراز داشت: با مشاوره های روانشناسی به ورزشکاران می توان قهرمانان را در شرایط روحی و روانی مطلوبی برای حضور در میادین بین المللی قرار داد.
همچنین در جریان برگزاری مراسم افتتاحیه این همایش، خانم دکتر لیموچی نایب رئیس بانوان کمیته ملی پارالمپیک، آماده سازی روانی، آمادگی جسمانی و آمادگی تکنیکی و تاکتیکی را سه رکن اصلی برای موفقیت ورزشکاران در میادین مختلف ورزشی عنوان کرد و گفت: در برخی رشته های ورزشی مانند تنیس روی میز می توان گفت آمادگی روانی تا 80 درصد می تواند در موفقیت ورزشکار سهم ایفا کند.
وی ضمن بیان اینکه با تقویت این ارکان در تمامی رشته های مختلف ورزشی می توان شاهد موفقیت های بیشتر و چشمگیری در عرصه های مختلف ورزشی باشیم گفت: باید چاره ای اندیشیده شود تا از سنین 9 یا 10 سالگی و در پایگاه های استعدادیابی، به بحث روانشناسی ورزش پرداخت.
شایان ذکر است در ادامه این مراسم افتتاحیه، دکتر تجاری رئیس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز و دکتر خسرو حمزه عضو کمیسیون روانشناسی ورزشی کمیته ملی المپیک نکاتی را در خصوص اهمیت برگزاری این همایش علمی به حاضرین ارائه کردند
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...