جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۰ / ۲۰:۴۱
کد مطلب: 56793
۱

میل به یک غذای یکسان نشانه آلزایمر است

میل به یک غذای یکسان نشانه آلزایمر است
اگر متوجه شدید به یک‌باره به غذاهایی میل پیدا کردید که آن‌ها را دوست نداشتید، اما امروز دوست دارید هر چه بیشتر از آن‌ها استفاده کنید، بدانید در معرض آلزایمر قرار گرفته‌اید.
 
میل به غذا در افراد مختلف، متفاوت است. ممکن است شما یک لحظه بخواهید که غذای مضر بخورید و لحظه دیگر دوست داشته باشید که از میوه و سبزی استفاده کنید. این موضوع بستگی به شرایط و حالت شما دارد، اما به‌طور کلی میل به غذا در برخی افراد، نشانه این است که آنها در معرض آلزایمر قرار گرفته‌اند.

میل به یک غذای یکسان در مدت زمان طولانی می‌تواند از نشانه‌های اولیه آلزایمر باشد. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۵ نشان می‌دهد که تغییراتی در عادات غذایی افراد مبتلا به آلزایمر ایجاد می‌شود.

آنها ممکن است در یک دوره زمانی طولانی فقط میل به یک غذا داشته باشند که علت آن نیز تغییرات مغزی و ذهنی آنهاست که لوب پیشین که پشت پیشانی و گوش آنها قرار گرفته است، تحت تأثیر قرار می‌گیرد، عملکرد آن متفاوت می‌شود و ممکن است رفتارهای عجیب و غریب از فرد سر بزند.

تغییر در اشتها نیز ممکن است در افراد آلزایمری، ایجاد و ترجیح آنها در انتخاب غذا متفاوت شود.

همه‌چیز فقط وابسته به آن چیزی که می‌خورید، نیست؛ بلکه میزان غذایی که مصرف می‌کنید نیز اهمیت زیادی دارد. میزان اشتهای بسیاری از افرادی که در معرض آلزایمر هستند، یک‌باره تغییر می‌کند. ممکن است اشتهای آنها بسیار کم یا بسیار زیاد شود که می‌تواند یکی از نشانه‌های اولیه ابتلا به آلزایمر باشد و همچنین، به‌طور معمول، شبیه به علائم افسردگی است.

اگر متوجه شدید به یک‌باره به غذاهایی میل پیدا کردید که آن‌ها را دوست نداشتید، اما امروز دوست دارید هر چه بیشتر از آن‌ها استفاده کنید، بدانید در معرض آلزایمر قرار گرفته‌اید؛ به‌خصوص غذاهای شیرین و شکلاتی و غذاهایی که طعم بسیار قوی دارند و داخل آن‌ها موادی مانند سس، زیاد استفاده شده است، بیشتر از بقیه این خطر در شما را نشان می‌دهند.

وقتی که آلزایمر پیشرفت می‌کند، علائم بیماری نیز با آن تشدید می‌شوند و این موضوع در افراد آلزایمری دیده شده است.مشکل بلع نیز می‌تواند یکی از مشکلات فرد، هنگام ابتلا به آلزایمر باشد.


منبع: خبرگزاری صدا و سیما
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
برای کشتی های ساکن، موج های دریا تصمیم می گیرند!