جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ / ۰۰:۲۳
کد مطلب: 57923
۱

زوجین درباره گذشته خود با یکدیگر صحبت نکنند

زوجین درباره گذشته خود با یکدیگر صحبت نکنند
به گزارش خبرگزاری حوزه، سیدمجتبی حورایی در برنامه"سلام تهران" با تاکید بر اهمیت گفتگو بین افراد، گفت: هر چه میزان گفتگو در یک خانواده بیشتر باشد، سلامت روانی آن خانواده هم بیشتر می‌شود.

وی با بیان اینکه اشتراکات، اختلافات، انتظارات، احساسات و اتفاقات زمینه گفت‌وگو بین زوج‌ها را ایجاد می‌کند، ابراز داشت: زوج‌ها نباید درباره دیگران صحبت کنند زیرا امکان ندارد صحبت درباره دیگران با مقایسه و بدگویی همراه نباشد؛ متاسفانه همه ما عادت کرده‌ایم که درباره دیگران صحبت کنیم که امر اشتباهی است زیرا بیشتر ناراحتی‌ها بین زوجین از همین نقطه آغاز می‌شود.

این مشاور با تاکید بر اینکه زوجین نباید درباره روابط قبلی خود با یکدیگر صحبت کنند، ادامه داد: اگر یک خانم درباره خواستگارهای قبلی خود در خانواده صحبت کند، همسرش نسبت به شخصی که او درباره‌اش حرف زده، بدگمان می‌شود و ممکن است به قطع رابطه با فامیل هم منجر شود.

همچنین اگر یک آقا درباره علاقه‌مندی خانم‌ها به او در دوران مجردی با همسرش صحبت کند، موجب ایجاد سوء‌ظن از سوی همسر خود می‌شود. بنابراین بهتر است که زوجین درباره گذشته خود صحبت نکنند.

حورایی با اشاره به پیامدهای منفی صحبت درباره اختلافات گذشته، گفت: لطفا پرونده‌های مختومه را باز نکنید. اگر اشتباهی قبلا رخ داده است، آن اشتباه را مدام به همسرتان بازگو نکنید.

وی مهمترین مهارت در گفت‌وگو را مهارت شنیدن عنوان و مطرح کرد: شنونده خوب کسی است که کلام گوینده را قطع نکند. از طرفی در همان بستر زمانی که حرفی را می‌شنوید، پاسخ ندهید زیرا مخالفت سریع باعث لجبازی می‌شود.

وقتی فرزندمان حرفی به ما می‌زند و ما می‌گوییم که فردا درباره آن صحبت می‌کنیم، او متوجه اهمیت این مسئله برای ما خواهد شد و پاسخمان را بهتر می‌پذیرد. همچنین درک صحبت هم بسیار اهمیت دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
برای کشتی های ساکن، موج های دریا تصمیم می گیرند!