جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ / ۰۹:۲۴
کد مطلب: 57996
۵
۱

بوتکمپ مربی گری کودک شروعی نو برای سخت مسیری مثبت

بوتکمپ مربی گری کودک شروعی نو برای سخت مسیری مثبت
دکتر محمدعلی مظاهری رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی در گفتگویی اختصاصی با میگنا بمناسبت افتتاحیه اولین بوتکمپ مربیگری کودک در دانشگاه شهید بهشتی به واکاوی ضرورت برگزاری این دوره همراه با آسیب شناسی چالش ها و فرصت ها در این حوزه با تاکید بر فرهنگ ایرانی پرداخت.
عضو شورای سیاستگذاری اولین دوره بوت کمپ مربیگری کودک این دوره را شروعی نو برای ساخت مسیری مثبت  در حوزه کودک قلمداد کرد و یکی از مهمترین اهداف این دوره را آماده سازی کودکان برای مواجهه شدن با الزامات زندگی جدید که همسو با سبک زندگی جهانی برشمرد.
دکتر محمدعلی مظاهری با تاکید بر ضرورت آموزش مربیان برای کودکان این سرزمین، غنی سازی مهارت ها، تعاملات و توانمندی های افراد دغدغه مند و علاقمند در ارتباط با کودک به ویژه مربیان، معلمان و خانواده ها را از اولویت های برگزاری این دوره برشمرد.
مظاهری ضمن تاکید بر لزوم توجه به مساله بهره مندی کودکان از مناسب ترین و جامع ترین آموزش ها توسط مربیان علاقمند و کارآزموده تر،  این حوزه را یکی از نیازهای ضروری کشور و خانواده ها دانست و همچنین تداوم برگزاری رویدادهای این چنین را سبب ساز رونق و ایجاد بازارکار خوب و متناسب با نیازهای کشور در حوزه تعلیم و تربیت همسو با نیازهای کودکان و خانواده ها دانست.
در انتها وی با تاکید بر ضرورت برگزاری دوره های این چنینی نوید از تداوم آن ها و ساخت مسیری مثبت برای کودک، خانواده و جامعه در ابعاد مختلف داد. مظاهری با تاکید بر نقش پارک های علم و فناوری در دانشگاه های کشور و یکی از رسالت های اساسی این مراکزیعنی کارآفرینی و ارزش افرینی اجتماعی و اقتصادی، از توسعه شغل و مهارت های مربیان و افراد فعال در حوزه کودک، کمک به خانواده و توسعه کشور و ایجاد بازار کار متناسب با نیازهای ویژه کشور در حوزه تعلیم و تربیت کودک  برای جوانان آموزش دیده در حوزه مراقبت از کودکان به عنوان مهمترین دغدغه ها و اهداف این دوره نام برد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

آوا
Iran, Islamic Republic of
باحال
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاشند که وقت نمی کنند دنبال آن بروند.