يکشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ - 4 Jun 2023
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ / ۱۷:۳۹
کد مطلب: 58754
۰

زن و شوهرها مراقب "کینه‌ای شدن" نسبت به هم باشند

زن و شوهرها مراقب "کینه‌ای شدن" نسبت به هم باشند
به گزارش میگنا شبنم طلوعی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تمام افراد نیاز به معاشرت کردن دارند و در این معاشرت کردن وجود صمیمیت، همدلی و همراهی کردن با یکدیگر بسیار مهم است، درباره اهمیت جلوگیری از کینه‌ای شدن زوجین نسبت به یکدیگر اظهار کرد: نقش همدلی در روابط بین همسران بسیار پررنگ است و کمبود آن در زندگی مشترک تبدیل به کینه ورزی می‌شود.

وی در عین حال این را هم گفت که همدلی در روابط زوجین به هر قیمتی پذیرفته شده نیست و ترس از کینه ورزی همسر نباید به "همدلی اجباری" تبدیل شود چراکه سیستم خانواده را به خطر می‌اندازد.

این روانشناس ادامه داد: رابطه‌ای که در آن یکی از زوجین تصور می‌کند که اگر با همسر خود همدلی نکند ممکن است همسر به کینه ورزی روی آورد، نیاز به بازنگری دارد چراکه همدلی با همسر به هر قیمتی پذیرفته شده نیست و زوجین در ابتدا باید دقت کنند آیا خواسته همسر با شرایط زندگی مشترک و آرامش فردی آنها سازگار است یا خیر و سپس به خواسته همسر پاسخ مثبت دهند.
 
وی با بیان اینکه افراد سلایق متفاوتی دارند و شخصیت هر فرد با دیگری متفاوت است، این راهم گفت که برقراری ارتباط با همسر نیازمند دانش و اطلاعاتی است که زوجین باید آن را کسب کنند.

به گفته این روانشناس مسائل با انباشته شدن روی هم و بدون حل شدن تنها ذهن را اشغال کرده و منجر به کینه ورزی می‌شوند.

طلوعی با بیان اینکه اگر کینه ورزی جزء خصوصیات شخصیتی یکی از زوجین است، آن زوج باید تحت روان درمانی قرار گیرد، تاکید کرد که اگر کدورت ها در زمان خود و در اسرع وقت حل نشوند، در اختلاف نظرهای بعدی نبش قبر خواهند شد و در میانه بحث توسط زن یا شوهر دائما یادآوری می‌شوند.

این روانشناس معتقد است که زندگی عاشقانه، زندگی آرام است و زندگی آرام نیازمند داشتن ذهنی آرام است، بنابراین زوجین باید با حل مساله، کدورت‌های پیش آمده را حل کنند.

طلوعی در پایان سخنان خود خطاب به زوجین توصیه کرد: زوجی که دچار کینه ورزی است در ابتدا به خود آزار می‌رساند چراکه ذهنی که در آن کینه جای گرفته، فقط به فکر انتقام است و مسلما نمی‌تواند از همسر خود آرامش دریافت کند. بنابراین برای داشتن رابطه ای سالم و خوب با همسر  باید در ابتدا ذهن را پاکسازی کرد و با حل مساله این اختلافات را از بین برد، البته این به معنای فراموش کردن مسائل نیست بلکه باید مسائل را حل کرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

مهارت‌های ده‌گانه برای غلبه بر خشونت علیه کودکان
تاثیر خیانت بر روی همسر وفادار چیست؟
چگونه به دام «فرسودگی تحصیلی» نیفتیم؟
احساساتی که نشان می‌دهد ضریب هوشی شما بالا است
چگونه مشاوره روانشناسی بگیریم ؟
چطوری در محل کار عذرخواهی کنیم؟
اختلالات شخصیت کلاستر B
نارسایی توجه /بیش فعالی اختلال رفتاری پیچده اما قابل مدیریت
کشف تاثیر استرس محل کار روی تایپ‌ کردن
اضطراب با بدن زنان چه می‌کند؟
روش‌های غلبه بر استرس امتحانات
نشانه های روابط عاشقانه ناکارآمد وسمی کدامست ؟
صعود به اورست 13 روز به طول مي انجامد، اما سقوط از آن فقط « 8 ثانيه ». ساختن روابط مدتها به طول مي انجامد اما از بين رفتن آن فقط در چند ثانيه!