پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۶:۲۵
کد مطلب: 59035
۲
۳
همه سلول‌های سرطانی را کشتیم

درمان همه بیماران سرطانی با یک دارو

dostarlimab
درمان همه بیماران سرطانی با یک دارو
پژوهشگران مرکز سرطان «مموریال اسلون کترینگ» در نیویورک اعلام کردند، با استفاده از دارویی موسوم به «دوستارلیماب» سلول‌های سرطانی را کامل از بین برده‌‌اند.

چهارده بیمار مبتلا به راست روده یا «رکتوم» که در یک آزمایش ایمونوتراپی در ایالات متحده شرکت کرده بودند، در پایان دورۀ آزمایش هیچ نشانی از ابتلا به سرطان در بدن نداشتند؛ نتیجه‌ای که از سوی پزشکان «شگفت‌انگیز» توصیف شده است.

این کارآزمایی بالینی برای مدت ۶ ماه زیر نظر پژوهشگران مرکز سرطان «مموریال اسلون کترینگ» در نیویورک انجام شد و تومورهای سرطانی بیمارانی که در آن شرکت داشتند، پس از استفاده از دارویی که «dostarlimab» نامیده می‌شود، بطور کامل ناپدید شد.

بنا بر گزارش مجله پزشکی «نیوانگلند»، بیماران باید در مدتی که در این آزمایش شرکت داشتند، هر سه هفته یکبار یک دُز از داروی «dostarlimab» را دریافت می‌کردند و انتظار می‌رفت که پس از پایان این دوره نیز درمان‌های استاندارد برای مبارزه با سرطان همچون شیمی درمانی و پرتو درمانی را آغاز کنند.
 
با این وجود نتایج عملی این آزمایش نشان داد که پس از پایان این دوره، سلول‌های سرطانی از بدن تمام بیماران پاک شده بودند.


بهترین نتیجه برای درمان سرطان
دکتر لوئیس دیاز جونیور از مرکز سرطان «مموریال اسلون کترینگ» می‌گوید که هیچ تحقیق علمی دیگری را نمی‌شناسد که در آن، درمان به کار رفته باعث بهبودی تک تک بیماران سرطانی شرکت کننده در آزمایش‌ها شده باشد و «این اولین بار در تاریخ درمان سرطان‌ها است که چنین چیزی روی می‌دهد».

بیماران شرکت کننده در این آزمایش، دچار نوعی از سرطان راست روده بودند که «mismatch repair-deficient» نامیده می‌شود و عمدتا به برنامه‌های شیمی درمانی پاسخ ضعیفی می‌دهد.

پژوهشگران سعی داشتند در جریان آزمایش بالینی این موضوع را بررسی کنند که آیا «ایمونوتراپی» به تنهایی می‌تواند آن نوع از سرطان رکتوم را که هنوز به بافت‌های دیگر گسترش نیافته، از بین ببرد یا خیر. آنها درنهایت دیدند که نه تنها تومورها از بدن ۱۴ بیمار ناپدید شده بلکه هیچکدام از آنها نیز دچار عوارض جانبی به دلیل استفاده از این داروی جدید نشده است.

پژوهشگران به دنبال کشف این موضوع هستند که آیا می‌توان با همین شیوۀ درمان، دیگر انواع سرطان را نیز شکست داد یا خیر
 
مرجع : یورونیوز
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

علی آشفته
Iran, Islamic Republic of
درود خداوند بر دانشمندانی که برای سلامتی انسانها با تحقیق و پژوهش در راه علم تلاش میکنند
من حدود دو ماه است که مبتلا به آدنوکارسینومای ریه شده ام که متاسفانه متاستاز به تیرویید و اسکلت و احتمالا معده داده است با سن 66 سال
در صورتی که خبر جدیدی در این موارد بدست آوردید ممنون میشم اطلاع رسانی نماییدضمنا درمان را با بهترین فوق تخصص آقای دکتر علیرضا باری در مشهد شروع کردم
با سپاس فراوان علی آشفته
Iran, Islamic Republic of
باعرض سلام وادب به عالمان علم و دانشمندان بزرگ طب در باره موضوع اعلام شده باید عرض کنم که در دوران بارداری در مرحله organization که در دوازده هفته اول اطلا ق و مرحله fetus نامیده میشود شروع تشکیل ارگانهای بدن با ترشح هورمونی که
از فتوس مترشح میشود اورگان ها شروع به رشد و تکامل اولیه تا پایان دوازده هفته اول میگردد پس از آن هورمون متوقف شده ودر مرحله embriom که مرحله جنینی نامیده میشود رشد و تکامل جنین ادامه تا پایان ۹ ماهگی دارد حال اگر این ماده که در دوره فتوس مترشح میشود مشخص شود چه ماد ه ای هست امید زیادی می رود که دارویی پیدا ویا درست شود که فقط وفقط سلولهای هدف یعنی سلول های سرطانی را نابود کند وچون سرطان یک بافت ویا ارگان بدون درنظر گرفتن عامل از تزاید بی رویه سلول ها تشکیل میشود لذا این نظریه میتواند راه گشا یی باشد .ضمنا در تایید این نظریه در حدود ۱۵سال پیش در سالن بیمارستان امام خمینی تهران کنفرانس بین المللی کودکان تشکیل شد که اقای دکتر اسدی که محقق در سرطان و داروهای انست واز آمریکا تشریف آورده بودند درباره تازه های این بیماری سخنرانی کردند وپس از پایان سخنرانی نوبت به پرسش وپاسخ رسید که بنده اون مطلب گفته شده در بالا را عنوان کردم و ایشان فرمودند که ما هم در آمریکا دنبال این تحقیق هستیم تا بتوانیم دسترسی به چنین دارویی پیدا کنیم .با تشکر دکتر محمد علی رییسی متخصص کودکان ونوزادان. تهران
Iran, Islamic Republic of
باسلام نظرم را قبلا نوشتم وارسال شد .دکتر محمد علی رییسی متخصص کودکان ونوزادان تهران.
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
برای انسان نابینا شیشه و الماس فرقی ندارد اگر کسی قدرتان را ندانست فکر نکنید شیشه اید یقین بدانید که او نابیناست ...