دوشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۲ - 29 May 2023
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۸ تير ۱۴۰۱ / ۰۷:۲۴
کد مطلب: 59360
۱
مهارت زندگی مثبت

راهکارهایی برای بهبود مهارت‌های اجتماعی

راهکارهایی برای بهبود مهارت‌های اجتماعی
 سارا حق بین در یادداشتی اختصاصی برای میگنا نوشت مهارت‌های میان فردی مثبت عبارتند از: اقناع، گوش دادن پویا، تفویض، مباشرت مهارت‌های بین فردی عملیاتی است که برای تعامل مؤثر با دیگران استفاده می‌شود.
مهارت‌های اجتماعی از قبیل مهارت‌های ارتباطی، همدلی، مهارت‌های بین فردی و گوش دادن موثر، نه تنها برای زندگی شخصی و اجتماعی بلکه برای زندگی حرفه‌ای و کاری نیز مفید و لازم هستند. مهارت‌های اجتماعی، ارتباط و تعامل با دیگران را در هر محیطی تسهیل می‌کنند.
مهارت‌های اجتماعی هنگام تعامل با همسالان، زندگی روزمره در جامعه، ورود به یک تجربه جدید مانند شروع کار در محل کار جدید، ازدواج، سفر و ... ضروری است و به ما کمک می‌کنند تا ارتباط موثرتر و کارآمدتری داشته باشیم.

اگر احساس می کنید در این مهارت‌ها ضعیف هستید، پیروی از راهکارهای زیر می‌تواند به بهبود مهارت‌های اجتماعی شما کمک کند:
 
  • مانند یک فرد اجتماعی رفتار کنید. اجازه ندهید اضطراب شما را عقب نگه دارد. تصمیم بگیرید که با افراد جدید صحبت کنید و وارد گفتگو شوید، حتی زمانی که در مورد آن احساس نگرانی می‌کنید. با گذشت زمان، این کار برای شما آسان‌تر خواهد شد .
    از اهداف کوچک شروع کنید. اگر رفتن به یک مهمانی یا گذراندن وقت در میان جمعیت زیاد، برایتان به نظر سخت می‌رسد، با گام‌های کوچک شروع کنید. مثلاً به سوپرمارکت محله رفته و بعد از خرید به فروشنده بگویید «متشکرم» یا به رستوران بروید و غذای خود را سفارش دهید.
    در گفتگوها سوالات باز بپرسید. سوالاتی بپرسید که نیاز به پاسخ بیشتر از بله یا خیر دارند و در صحبت را برای دعوت از طرف مقابل برای ادامه گفتگو باز کنید.
    سخاوتمندانه از دیگران تعریف کنید. تعریف و تمجید می‌تواند راهی عالی برای شروع یک گفتگو باشد. از همکار خود در مورد ارائه‌ای که در یک جلسه داشته تعریف کنید یا از همسایه خود برای ماشین جدیدش تعریف نمایید.
    کتاب‌هایی درباره مهارت‌های اجتماعی بخوانید. کتاب‌های زیادی در بازار وجود دارد که می‌تواند به شما در یادگیری مهارت‌های اجتماعی خاص و راه‌های شروع مکالمه کمک کند. با این حال، به خاطر داشته باشید که خواندن در مورد این مهارت‌ها شما را متخصص نمی‌کند. شما باید آن‌ها را بارها و بارها تمرین کنید.
    اخلاق خوب را تمرین کنید. داشتن اخلاق خوب تا حد زیادی به بهبود مهارت‌های اجتماعی کمک می‌کند. مودب بودن، قدردانی کردن و بکار بردن و رعایت آداب را تمرین کنید.
    به زبان بدن خود توجه کنید. ارتباط غیرکلامی بسیار مهم است. به نوع زبان بدنی که استفاده می‌کنید دقت کنید. سعی کنید آرام به نظر برسید، تماس چشمی مناسبی برقرار کنید و برای گفتگو مشتاق به نظر برسید.
    در گروه‌های مختلف عضو شوید. گروه‌های ورزشی، انجمن‌ها، گروه‌های سفر و گردش و ... زیرا هر چه تجربه بودن در جمع‌های مختلف را داشته باشید مهارت‌های اجتماعی شما سریع‌تر بهبود می‌یابد.
    در جریان رویدادهای جاری باشید. روندهای فعلی و اخبار را بخوانید تا چیزی برای صحبت با مردم داشته باشید. این موضوع می‌تواند یک راه عالی برای شروع یک مکالمه باشد.



     
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چگونه مشاوره روانشناسی بگیریم ؟
چطوری در محل کار عذرخواهی کنیم؟
اختلالات شخصیت کلاستر B
نارسایی توجه /بیش فعالی اختلال رفتاری پیچده اما قابل مدیریت
کشف تاثیر استرس محل کار روی تایپ‌ کردن
اضطراب با بدن زنان چه می‌کند؟
روش‌های غلبه بر استرس امتحانات
نشانه های روابط عاشقانه ناکارآمد وسمی کدامست ؟
معنویت در حل مشکلات روانی بیرون‌زاد راهگشاست
تعریف و طبقه بندی کودکان استثنایی
اعلام ضوابط کارورزی، برگزاری کارگاه و دوره‌های توانمندسازی روانشناسی
افراد افسرده با ریسک ابتلا به ۲۹ بیماری دیگر روبرو هستند
آنكه مدام از كمبودها و ناراستي هاي زندگي خويش سخن مي گويد دوست خوبي براي تو نخواهد بود .