جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۰ / ۱۷:۲۴
کد مطلب: 5956
۰

پختن زیاد گوشت، سرطان‌زا است

پزشکان هشدار می دهند پختن زیاد گوشت خطر سرطان‌زایی آن را دو برابر بیشتر از آنچه در گذشته تصور می‌شد، افزایش می‌دهد. به گزارش ایسنا، پزشکان در آزمایشات جدید خود متوجه شدند که لایه تیره رنگی که در اثر طبخ و سرخ کردن زیاد گوشت قرمز روی آن شکل می‌گیرد، احتمال بروز تومورهای روده را تا دو برابر افزایش می‌دهد. به نوشته روزنامه دیلی اکسپرس، متخصصان انستیتو بهداشت عمومی نروژ در این آزمایشات متوجه شدند که سرخ کردن و کبابی کردن، این خطر را خیلی بیشتر افزایش می‌دهد چون حرارت زیاد، قند و اسیدهای آمینه موجود در بافت ماهیچه‌ای گوشت قرمز را به ترکیبات فوق‌العاده سرطان‌زا تبدیل می‌کند. این ترکیبات که HCAs نامیده می‌شوند خاصیت سرطان‌زایی بالایی دارند. این مطالعه تایید می‌کند که احتمال ابتلا به تومورهای روده پس از مصرف گوشت سرخ شده و کبابی در موش‌هایی با ژنتیک شبه انسانی، 80 درصد بیشتر می‌شود.  
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
كاغذ سفيد را هر چقدر هم تميز و زيبا باشد كسی قاب نمی‌گيرد، برای ماندگاری در ذهن‌ها بايد حرفی برای گفتن داشت