سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۱ / ۱۷:۴۰
کد مطلب: 60345
۰

کودکان «نسل آلفا» چه شغل‌هایی را دوست دارند؟

آنها میخواهند درمانگر شوند
کودکان «نسل آلفا» چه شغل‌هایی را دوست دارند؟
بازاریاب‌ها و تبلیغ‌کنندگان هنوز نسل زِد را به درستی درک نکرده‌اند که در آینده‌ی نه چندان دور نسل آلفا از راه خواهد رسید
این نسلِ آینده‌نگر هم‌اکنون دست به کار شده است. امروزه شرکت‌های تحقیقات بازار در حال مطالعه‌ی نسل آلفا هستند (کودکانِ متولدشده در سال ۲۰۱۰ یا پس از آن). نمایش Ellie Sparkles که از کانال یوتوب پخش می‌شود، از ۱۰۰۰ کودک پنج تا هشت ساله‌ی آمریکایی این سوال را پرسیده که در آینده دوست دارند چه کاره شوند؟

این مطالعه نشان داد که هیچ اشکالی ندارد اگر از سنین پایین از بچه‌ها بخواهیم درباره شغل مورد علاقه‌شان در آینده فکر کنند.

- آن‌ها می‌خواهند درمانگر شوند: نسل آلفا همین حالا هم می‌داند که باید پیشرفت کند و به داد قلب‌های شکسته و صنایع ازکارافتاده‌ی ما برسد. طبق آمار، ۲۶.۲ درصد این نسل می‌خواهند در آینده دکتر، پرستار یا درمانگر حرفه‌ای شوند، ۱۶.۵ درصد می‌خواهند معلم شوند.

- آن‌ها نمی‌توانند در برابر رسانه‌های اجتماعی مقاومت کنند: مشاغل محبوبِ آنها در حوزه رسانه‌های اجتماعی تیک‌تاکر، یوتوبر، ولاگر (۱۲ درصد) همینطور اینفلوئنسر (۵.۶ درصد) و گیمر حرفه‌ای (۳.۳ درصد) بودند.

- تصمیمات آن‌ها منطقی و آگاهانه است: ۷۳ درصد خواهان توانایی انتخاب بین دورکاری و کار حضوری بودند. به طور متوسط، آن‌ها خواستار روز‌های کاریِ پنج ساعته و هفته‌های کاریِ چهار روزه بودند. البته این یک مورد خواسته‌ی همه ما است!

- آن‌ها تمایزات منطقه‌ای دارند: در نیومکزیکو، شایع‌ترین انتخاب شغلی جاسوس یا کاراگاه، در کانزاس گیمر حرفه‌ای و در آیوُوا نسل آلفا به درجه‌ای از روشن‌فکری رسیده است که اصلا نمی‌خواهد هیچ شغلی داشته باشد!

- بیشتر کودکان این نسل می‌خواهند به دیگران کمک کنند و اوقات خوشی را بگذرانند: ۳۵ درصد کودکان مهمترین بخش یک شغل را کمک به دیگران و ۲۸ درصد لذت بردن دانستند و ۱۰ درصدِ آن‌ها پذیرفتند که اولویت برتر آن‌ها کار کردن با حیوانات است.

 
مرجع : فرادید
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
ميزان هوش، با توانايى تغيير كردن، اندازه گيرى ميشود. آلبرت انشتين