پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲ آذر ۱۴۰۱ / ۲۲:۳۱
کد مطلب: 60495
۲

مواد غذایی که سرعت زوال عقل را کاهش می دهد

مواد غذایی که سرعت زوال عقل را کاهش می دهد
محققان دانشگاه راش، شیکاگو نشان داده اند، مصرف غذاهای حاوی فلاونول های آنتی اکسیدانی، که در میوه و سبزیجات و همچنین چای یافت می شود، ممکن است سرعت زوال حافظه را کاهش دهد.
پژوهشگران گفته اند، یافته های ما نشان داده است که انتخاب رژیم غذایی خاص ممکن است به طور موثری از سرعت زوال شناختی بکاهد. خوردن میوه و سبزیجات و نوشیدن چای بیشتر، راهی ساده است تا افراد از طریق آن، نقش فعالی در حفظ سلامت مغز خود داشته باشند.
فلاونول ها نوعی فلاونوئید هستند، گروهی از فیتوکمیکال های موجود در رنگدانه های گیاهی که مزایای زیادی برای سلامتی دارند.
این مطالعه شامل ۹۶۱ شرکت کننده با میانگین سنی ۸۱ سال بود که هیچ یک زوال عقل نداشتند. شرکت کنندگان، سالانه، پرسشنامه هایی در رابطه با اینکه هر چند وقت یک بار غذای خاصی را مصرف می کردند، پر کردند.

 آنها همچنین، سالانه در چندین تست شناختی و حافظه، شامل یادآوری لیست کلمات، به خاطر سپردن اعداد و قرار دادن آنها در ترتیب صحیح، شرکت کردند. این افراد به مدت هفت سال پیگیری شدند.
شرکت کنندگان، بر اساس میزان فلاونول های موجود در رژیم غذایی خود، به پنج گروه مساوی تقسیم شدند. میزان متوسط فلاونول دریافتی، در بزرگسالان ایالات متحده حدود ۱۶ تا ۲۰ میلی گرم در روز است، با این حال کل میزان فلاونول دریافتی جمعیت مورد مطالعه، به طور میانگین تقریباً ۱۰ میلی گرم در روز بود. پایین ترین گروه حدود ۵ میلی گرم در روز و بالاترین گروه به طور متوسط ۱۵ میلی گرم فلاونول را در روز مصرف می کردند.
 پس از تعدیل سایر عوامل تاثیرگذار بر سرعت زوال حافظه، از جمله سن، جنس و سیگار کشیدن، محققان دریافتند، سرعت زوال عقل در افرادی که بالاترین مقدار مصرفی فلاونول را داشتند آهسته ‌تر از افرادی است که میزان کمتری از فلاونول را مصرف می کردند.

محققان اظهار داشته اند که این امر، احتمالاً به خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی فلاونول ها برمی گردد یافته های تحقیقاتی در مجله Neurology منتشر شده اند.
 
مرجع : سینا پرس
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی