جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۸ آذر ۱۴۰۱ / ۰۹:۲۹
کد مطلب: 60535
۱

رژیم غذایی مادران و اختلالات رفتاری نوزادان

رژیم غذایی مادران و اختلالات رفتاری نوزادان
ارزیابی علمی انجام شده روی موش ها توسط دانشمندان آمریکایی نشان می دهد، داشتن رژیم غذایی پرچرب توسط مادر، می تواند موجب اختلالات رفتاری نوزادان پسر شود.
نتایج مطالعه جدیدی که روی موش ها و همچنین بافت های انسانی انجام شده است نشان می دهد، مادران بارداری که دارای رژیم غذایی پرچرب هستند، ممکن است با ایجاد اختلال در ارتباط بین جفت و مغز جنین، موجب افزایش استعداد ابتلا به اختلالات عصبی و رفتاری در فرزندان خود شوند.
در تحقیقات پیشین، ارتباطاتی بین چاقی مادر و بروز تغییرات متابولیک در فرزندان مشاهده شده بود و محققان نشان داده بودند که چنین عراضه ای ممکن است استعداد ابتلا به اختلالات عصبی مانند اضطراب و افسردگی را در فرزندان افزایش دهد. اما در حالی که تحقیقات قبلی، سوگیری های جنسی را در ایجاد این اختلالات برجسته کرده بودند، مطالعات کمی به مکانیسم های ایجاد این تغییرات رفتاری توجه کرده اند.
برای درک بهتر این موضوع، دانشمندان دانشگاه دوک آمریکا مطالعه ای را هدایت کرده اند که در آن نحوه تأثیر رژیم غذایی مادر بر فرزندان در موش ها به عنوان جانوران مدل آزمایش شده است.
آن ها مغز جنین و بافت جفت و همچنین شاخص‌های رفتاری فرزندان مانند ارتباط، پاسخ به محرک‌های اجتماعی و رفتار پاداش‌جویی آن ها را بررسی کردند.
این محققان دریافتند: موش های نر متولد شده از مادرانی که از رژیم غذایی پرچرب تغذیه می کردند، دارای سطح سروتونین کاهش یافته در مغز خود می شوند.
آن ها نشان داده اند: این موضوع تا بزرگسالی ادامه پیدا می کند و ممکن است منجر به تغییرات رفتاری در موش‌های نر شود.به گزارش سیناپرس؛ به گفته این محققان، یافته‌های آن ها می توانند مکانیسمی را که قبلاً ناشناخته بود، توصیف کند؛ مکانیسمی که از طریق آن، رژیم غذایی مادر می‌تواند بر ویژگی‌های رفتاری پسرها تأثیر منفی بگذارد.
آن ها با اشاره به این که تحقیقات بیشتری برای درک مفاهیم کامل این مکانیسم و ​​تأثیر محیط مادر بر ایجاد اختلالات عصبی مورد نیاز است، نتایج به دست آمده خود را در نشریه جهانی Nature Metabolism منتشر کرده اند.
 
مرجع : سینا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
برای شنا کردن به سمت مخالف رودخانه قدرت و جرات لازم است وگرنه هر ماهی مرده ای هم می تواند از طرف موافق جریان آب حرکت کند.