جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۱ / ۲۳:۲۶
کد مطلب: 60585
۲

مصرف ادویه و شخصیت افراد

مصرف ادویه و شخصیت افراد
یافته های جدید پژوهشگران نشان می دهد، افرادی که غذاهای تندتری مصرف می کنند عجول تر بوده و ریتم زندگی سریع تری دارند. به طور کلی مطالعات محققان نشان می دهد ارتباط معناداری بین مصرف ادویه و شخصیت افراد وجود دارد.

نتایج یک مطالعه جدید بر اساس نظرسنجی از ۲ هزار بزرگسال آمریکایی نشان دهنده ارتباط بین ادویه و شخصیت افراد است. طی این پژوهش، محققان به دنبال این بودند که مشخص شود آیا رابطه ای بین شخصیت افرادی و ادویه های مصرفی ان ها وجود دارد یا خیر.
بر این اساس مشخص شد کسانی که غذاهای تند می خورند بیشتر از کسانی که ترجیحات گرمایی ملایم تری دارند، از زندگی لذت می برند (۷۶%)،  آن ها بیشتر خود را جذاب می دانند (۶۲%)، و از زندگی خود رضایت بیشتری دارند (۶۶%).
نود و سه درصد از پاسخ دهندگان مقداری ادویه را در غذای خود ترجیح می دهند. با این حال، تقریباً چهار نفر از هر ۱۰ نفر  می‌گویند که از فلفل و ادویه به اندازه متوسط استفاده می‌کنند، ۳۳ درصد از آنها به میزان اندک و ملایم از ادویه ها بهره برده و  فقط ۲۴ درصد دوست دارند غذایشان تند باشد.
این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد، تنها هفت درصد از پاسخ‌ دهندگان به هیچ وجه ادویه را انتخاب نمی ‌کنند. از بین کسانی که غذاهای تند را ترجیح می دهند، ۲۱ درصد خود را برون گرا می دانند، (۵۴%) خود را خلاق ، (۵۱%) با اعتماد به نفس و (۴۴%) خود را ماجراجو توصیف می کنند.
از طرف دیگر، کسانی که تمایل کمتری به خوردن ادویه دارند شخصیتی ملایم تر داشته و  احتمالاً خود را همدل (۴۱%) و حتی خجالتی (۳۷%) توصیف می ‌کنند.
به گزارش سیناپرس، بررسی های محققان نشان می دهد، عاشقان ادویه طبیعت ماجراجویانه ای دارند، زیرا بیش از سه نفر از هر پنج (۷۶%) از سفر لذت می برند. تقریباً یک سوم از طرفداران غذاهای تند از رژیم غذایی خاصی مانند وگان یا گیاهخواری پیروی می کنند.
نکته جالب توجه در مطالعات فوق این است که ۴۶ درصد از پاسخ دهندگان سیب زمینی  و ۴۱ درصد گوشت را به عنوان برخی از بی مزه ترین غذاهایی که همیشه نیاز به چاشنی دارند شناسایی کردند.
مترجم: جاوید خیرخواه
 
مرجع : سینا پرس
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
هم اکنون که در حال نفس کشیدن هستید، کس دیگری دارد نفس های آخرش را می کشد. پس دست از گله و شکایت بردارید و بیاموزید چگونه با داشته هایتان زندگی کنید.