يکشنبه ۳۰ دی ۱۴۰۳ - 19 Jan 2025
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۱ / ۲۳:۱۶
کد مطلب: 60736
۲

مدرسه تاب آوری جلسه شب یلدای خود را برگزار کرد

باشگاه تاب آوری
مدرسه تاب آوری جلسه شب یلدای خود را برگزار کرد
مدرسه تاب آوری انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان ساعاتی پیش آخرین جلسه پاییز سال جاری را با حضور بیماران تحت درمان ، بقا و بهبود یافتگان و سایر همراهان و حامیان به اتمام رساند.

توضیح اینکه نخستین مدرسه تاب‌آوری کشور با تکیه بر ظرفیت‌های مردمی باحضور سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، مدیر‌کل آموزش‌وپرورش و رئیس شورای بیماران خاص پس از یکسال فعالیت آزمایشی موثر بصورت رسمی فعالیت خود را در آبانماه سالجاری آغاز کرده و هر هفته چهارشنبه ها جلسات این مدرسه بصورت رایگان برگزار میگردد.

مدرسه تاب آوری تلاش میکند برای تمامی شهروندان بویژه بیماران به مبتلا به سرطان خدمات آموزشی موثر ارایه دهد و در این مسیر توانسته است حمایت وهمراهی مسئولین محلی و شورای بیماران خاص استان را نیز جلب نماید آنچه این فعالیت را شایان توجه کرده است همراهی و حمایت بالین بالاخص پزشکان در رده های تخصصی و فوق تخصصی سرطان با این اقدام است.

مهندس عبدالحسین زهتابان مدیر عانل انجمن حمایت از سرطان استان کرمانشاه در این خصوص به میگنا گفت: مشکل اساسی حال حاضر در بهبودی و درمان سرطان مساله تشخیص به موقع است که متاسفانه اغلب اوقات تاخیر در تشخیص روند بهبودی را با مشکلات جدی مواجهه میکند.

وی در ادامه اضافه کرد که ما امیدواریم تغییرات در سبک زندگی و ارتقا دانش سلامت به ویژه در بحث پیشگیری و تشخیص زود هنگام تاثیرات مثبتی برجای بگذارد .

بنا بر همین گزارش این جلسه با عنوان از سردی و سیاهی یلدای سرطان تا بامداد سپید سلامت با تسهیلگری محمدرضا مقدسی برگزارشد.





 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

تاثیر خواب عمیق بر سلامت مغز
چه ارتباطی بین افسردگی و اعتیاد به کار وجود دارد؟
چگونه خشم‌مان را در لحظه مهار کنیم؟
۱۱ اشتباهی که افراد باهوش هرگز مرتکب نمی‌شوند
حیوانات هم افسرده می‌شوند؟
برای اینکه مغزتان خشک نشود، راه بروید!
وحشت و توهم به بهانه قبولی امتحان!
راز هویت شخصی:آیا “من کیستم امروز” ما به گذشته‌مان مربوط است؟
نقش روانشناسی در رشد سالم کودکان
آشنایی با اختلال خواب شیفت کاری (SWSD)
۳ نکته برای فرستادن کودک زیر یک سال به کودکستان
اگر فرزندتان دچار ADHD است، درمانش را جدی بگیرید
طوری زندگی كن كه اسمت با جسمت زیر خاك نرود