سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۷ دی ۱۴۰۱ / ۰۸:۵۸
کد مطلب: 60987
۰

۹ هزارعضو هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی از خانم‌ها هستند

۹ هزارعضو هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی از خانم‌ها هستند
دکتر بهرام عین اللهی در نشست «هم اندیشی بانوان نظام سلامت» که به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر در سالن اجتماعات شهید سردار سلیمانی وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: بر خلاف تبلیغات دشمنان جمهوری اسلامی، بعد از انقلاب استعدادهای بانوان شکوفا شد و میزان این شکوفایی با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیست. به عنوان مثال پیش از انقلاب فقط ۳۵۰۰ پزشک زن داشتیم و هم اکنون ۶۶ هزار پزشک زن داریم.
 
وی افزود: اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور ۲۱ هزار و ۱۶۶ نفرند که ۹ هزار و ۳۴۰ نفر از آنان را بانوان دانشمند تشکیل می دهند. از این تعداد ۷۵۱ نفر استاد تمام ، ۱۷۵۵نفر دانشیار، ۵ هزار و ۸۰۹ نفر استادیار و ۱۰۳۲ نفر نیز مربی هستند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعداد کل دانشجویان علوم پزشکی را ۱۲۲ هزار و ۷۲۳ نفر اعلام کرد و گفت: قبل از انقلاب ۶ درصد از دانش آموختگان از بانوان بودند که این رقم بعد از انقلاب به بیش از ۵۰ درصد رسید. در بین کارکنان ستاد وزارت بهداشت ۱۷۷۲ بانو حضور دارند و در دانشگاه های علوم پزشکی کشور نیز ۳۰۲ هزار و ۸۷۹ نفر از کارکنان زن هستند.

به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر عین اللهی بیان داشت: مرگ مادران باردار قبل از انقلاب ۲۵۰ نفر در هر ۱۰۰ هزار مورد بوده که الان به ۲۰ نفر در هر ۱۰۰ هزار مورد رسیده است و سن امید به زندگی زنان پیش از انقلاب زیر ۶۰ سال بود که الان به بالای ۷۳ سال رسیده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در پایان با بیان این که امروزه یکی از نکات اساسی، توجه به مساله اخلاق و امور فرهنگی در وزارت بهداشت است، گفت: استفاده از توانمندی های بانوان به ویژه بانوان دانشمند از سیاست های کلی وزارت بهداشت است. در همه گیری کرونا شاهد نتایج کمک گرفتن از بانوان و فداکاری های آنان بودیم؛ به نحوی که طی سه ماه اخیر مرگ و میر روزانه ناشی از کرونا در ایران تک رقمی بود و طی ۱۵ روز نیز مرگ و میر به صفر رسید.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
خوشبختی یعنی بدست آوردن یک زندگی و تقسیم آن با دیگران!