چهارشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۲ - 29 Mar 2023
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ / ۰۷:۱۲
کد مطلب: 61192
۰

سر و صدای ترافیک و پیامدهای مربوط

ارتباط سر و صدای ترافیک با خطر وزوز گوش
سر و صدای ترافیک و پیامدهای مربوط
متخصصان دانشگاه جنوب دانمارک در بررسی‌های خود دریافتند که هرچه افراد در خانه‌های خود در معرض صدای ترافیک بیشتری باشند، احتمال ابتلای آنها به وزوز گوش بیشتر می‌شود.

 وزوز گوش بیشتر به صورت صدای سوت ناخوشایند در گوش ها تجربه می شود که برای بسیاری از افراد ناخوشایند و آزاردهنده است.
در این مطالعه متخصصان ارتباط بین قرار گرفتن در معرض سر و صدای ترافیک و پیامدهای مربوط به شنوایی را بررسی کردند.

وزوز گوش (tinnitus) به‌عنوان درکی از یک صوت فاقد معنی در یک گوش یا در هر دو گوش یا در سر، بدون حضور منبع صوتی خارجی است که اغلب به شکل‌های مختلف مثل صدای زنگ، خش‌خش، زمزمه، غرش، همهمه، تق‌تق، صدای سوت‌مانند و صدای تپش قلب صدای زنگ به صورت نازک و ضعیف تعریف میشود.

وزوز گوش به عنوان یک بیماری تلقی نمی‌شود. بلکه وزوز گوش نشانه یک یا چندین بیماری مخفی است. بهم ریختگی روحی روانی که یکی از علت‌های اصلی بوجود آمدن آن استرس شدید روز مره می‌باشد.

در برخی موارد شدت این عارضه ممکن است کیفیت زندگی افراد را تحت تأثیر قرار دهد و در زندگی روزمره و فعالیت‌های روحی وعصابی روزانه فرد را دچار اختلال کند افراد مبتلا به عارضه وزوز گوش به خاطر وزوز گوش خود کیفیت زندگی خود را از دست می‌دهند و بهم ریختگی روحی روانی، که خود یک علت وزوز گوش است و باعث افزایش آزار دهندگی وزوز گوش خواهد شد را تجربه می‌کنند

یکی از متخصصان این مطالعه گفت: در داده های خود بیش از ۴۰ هزار مورد ابتلا به عارضه وزوز گوش را پیدا کرده ایم و می توانیم بگوییم که به ازای هر ۱۰ دسی بل صدای بیشتر در خانه افراد، خطر ابتلا به وزوز گوش ۶ درصد افزایش می یابد.

متخصصان این مطالعه اظهار کرده اند که نگران بسیاری از مشکلات سلامتی هستند که به نظر می رسد سر و صدای ترافیک باعث ایجاد آن‌ها می شود.

آن‌ها همچنین اذعان کرده اند که به نظر می رسد سر و صدا، خطر ابتلا به وزوز گوش، بیماری های قلبی عروقی، زوال عقل و سایر بیماری ها را افزایش می دهد.

در حال حاضر مطالعات بیشتری برای تایید ارتباط بین سر و صدای ناشی از ترافیک و وزوز گوش مورد نیاز است.

با این حال آنچه مشخص است این است که سر و صدای ترافیک باعث ایجاد استرس در افراد شده و بر خواب آن ها تاثیر می گذارد. همچنین زمانی که در شرایط استرس‌زا زندگی می‌کنیم و خوب نمی‌خوابیم، عارضه وزوز گوش می‌تواند تشدید شود.

به گزارش نشریه "هندوستان تایمز"،‌ وزوز گوش یک تجربه ذهنی از صدا است که منبع خارجی ندارد. می توان آن را به صورت زنگ، وزوز، زمزمه یا شکل دیگری از صدا در گوش یا سر توصیف کرد. وزوز گوش می تواند نشانه ای از یک بیماری یا آسیب زمینه ای باشد اما همچنین می تواند ایدیوپاتیک باشد به این معنی که علت آن مشخص نیست.

اغلب اوقات وزوز گوش در ارتباط با کم شنوایی رخ می دهد. وزوز گوش می تواند تأثیر منفی بر کیفیت زندگی داشته باشد زیرا می تواند باعث مشکلات خواب، مشکل در تمرکز و افسردگی شود.

 
مرجع : خبرگزاری ایسنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«اهمال‌کاری تحصیلی» و عوامل موثر بر بروز آن
این علائم نشان‌دهنده اختلال تغذیه است
چگونه از زندگی پس از بازنشستگی لذت ببریم؟
خودکشی می‌تواند در میان نوجوانان واگیر شود
از سندرم قلب تعطیلات چه می‌دانید؟
پیامدهای مخرب مقایسه کردن بر روح و روان کودکان
۴ تکنیک موثر در مواجهه با رفتار بد کودک
ویژگی‌های یک برنامه‌ریزی موفق چیست؟!
آیا ۶ ساعت خواب شبانه کافی است
درمان راه حل مدار اضطراب اجتماعی
تفاوت‌های اختلال دوقطبی و اختلال شخصیت مرزی
قاطعیت در تصمیم‌گیری و یا انعطاف پذیری؛ کدام راه‌حل بهتری است؟!
یک رابطه خوب زمانی است که کسی پذیرای گذشته، پشتیبان امروز و مشوق فردایتان باشد.