سه شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۲ - 30 May 2023
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۸:۱۱
کد مطلب: 61486
۱

علائم ابتلا به اختلال دو قطبی چیست؟

علائم ابتلا به اختلال دو قطبی چیست؟
به گزارش میگنا احسان کاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: افراد مبتلا به اختلال دوقطبی، دوره‌هایی از احساسات شدید غیرمعمول و تغییر در الگوهای خواب و سطوح فعالیت را تجربه می‌کنند و رفتارهایی از خود بروز می‌دهند که برایشان نامطلوب است و در بیشتر مواقع، اثرات احتمالی مضر یا نامطلوب رفتارها را تشخیص نمی‌دهند.
 
وی با بیان اینکه دوره‌های متمایزی که یک فرد درگیر با اختلال دو قطبی تجربه می‌کند، دوره‌های خلقی نامیده می‌شود، افزود: دوره‌های خلقی، با حالات و رفتارهای معمول فرد بسیار متفاوت است و حتی ممکن است دوره‌ها چند روز یا چند هفته ادامه داشته باشند.

این روانشناس با اشاره به علائم دوره شیدایی در افراد درگیر با اختلال دو قطبی، تصریح کرد: افراد در دوره شیدایی علائمی همچون میزان احساسات و تحریک‌پذیری بالا، فعال بودن بیش از اندازه معمول، کاهش نیاز به خواب، صحبت کردن سریع در خصوص موضوعات مختلف و افکار مسابقه‌ای را تجربه می‌کنند.

وی با بیان اینکه علاقه به انجام فعالیت‌های لذت‌بخش، داشتن احساس مهم بودن، استعداد یا قدرتی غیرعادی از سایر علائم دوره شیدایی محسوب می‌شود، ادامه داد: افراد در دوره شیدایی احساس می‌کنند که می‌توانند بسیاری از فعالیت‌ها را هم‌زمان انجام دهند بدون اینکه خسته شوند و اشتهای بیش از اندازه‌ای برای مواد غذایی دارند.

کاظمی با اشاره به علائم دوره افسردگی افراد درگیر با اختلال دو قطبی، گفت: احساس ناراحتی، غمگین بودن یا اضطراب، احساس کندی یا بی‌قراری، داشتن مشکل در خوابیدن، زود بیدار شدن یا خواب زیاد، آهسته صحبت کردن، احساس ناتوانی در یافتن موضوعی برای صحبت یا فراموش کردن زیاد از علائم دوره افسردگی برشمرده می‌شود.

وی اضافه کرد: مشکل در تمرکز یا تصمیم‌گیری، احساس ناتوانی در انجام فعالیت‌های ساده، علاقه نداشتن به نسبت به تمام فعالیت‌ها، احساس ناامیدی یا بی‌ارزشی و فکر کردن به مرگ یا خودکشی از سایر علائم دوران افسردگی محسوب می‌شود.

این روانشناس اجتماعی خاطرنشان کرد: گاهی اوقات افراد هر دو علائم شیدایی و افسردگی را در یک دوره تجربه می‌کنند که به آن یک دوره با ویژگی‌های ترکیبی گفته می‌شود. در طول یک دوره با ویژگی‌های مختلف، افراد ممکن است بسیار غمگین، پوچ یا ناامید شوند و در عین حال، بسیار پرانرژی باشند.
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

احساساتی که نشان می‌دهد ضریب هوشی شما بالا است
چگونه مشاوره روانشناسی بگیریم ؟
چطوری در محل کار عذرخواهی کنیم؟
اختلالات شخصیت کلاستر B
نارسایی توجه /بیش فعالی اختلال رفتاری پیچده اما قابل مدیریت
کشف تاثیر استرس محل کار روی تایپ‌ کردن
اضطراب با بدن زنان چه می‌کند؟
روش‌های غلبه بر استرس امتحانات
نشانه های روابط عاشقانه ناکارآمد وسمی کدامست ؟
معنویت در حل مشکلات روانی بیرون‌زاد راهگشاست
تعریف و طبقه بندی کودکان استثنایی
اعلام ضوابط کارورزی، برگزاری کارگاه و دوره‌های توانمندسازی روانشناسی
خدايا،ميشه چند لحظه وقتتو بگيرم! اين دفعه چيزي ازت نمي خوام! فقط مي خوام  خيلي ساده بگم: ممنون براي همه چيز...