سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۰:۱۹
کد مطلب: 61508
۳

بطری های آب، ۴۰ هزار برابر بیشتر از کاسه توالت باکتری دارند

عوارض جانبی استفاده مجدد از بطری های آب بسیار جدی است
بطری های آب، ۴۰ هزار برابر بیشتر از کاسه توالت باکتری دارند
امروزه بسیاری از افراد در سراسر جهان از بطری های آب پلاستیکی برای نوشیدن آب استفاده کرده و البته بسیاری از افراد نیز از این بطری های یک بار مصرف برای دفعات طولانی استفاده می کنند. یافته های جدید پژوهشگران نشان دهنده وجود آلودگی شدید در این بطری های آب است.

 عوارض جانبی استفاده مجدد از بطری های آب بسیار جدی بوده و مردم باید بدانند که چند بار می توان از بطری های آب استفاده کرد. افراد بسیار کمی هستند که بطری های آب را بلافاصله پس از استفاده دور می اندازند. اما آیا می دانید بطری های آبی که مورد استفاده مجدد قرار می گیرند چقدر می توانند برای سلامتی شما خطرناک باشند؟

تحقیقات جدید نشان داده است که بطری های قابل استفاده مجدد، تقریباً ۴۰ هزار برابر بیشتر از کاسه توالت حاوی باکتری هستند. بنابراین اگر مدت زیادی است که از یک بطری استفاده می کنید، باید مراقب باشید.

به باور محققان، نتیجه این تحقیقات بسیار ترسناک است، زیرا تعداد زیادی افراد از بطری های آب به صورت تکراری استفاده می کنند.به دکتر سایمون کلارک، میکروبیولوژیست دانشگاه ریدینگ، در این رابطه گفت: با وجود باکتری‌ های فراوان در بطری ‌های آب، این آلاینده ها آن‌ قدرها هم  برای سلامتی خطرناک نیستند. علی رغم این موضوع توصیه می
شود بطری را با آب گرم بشویید.

وی همچنین در ادامه توضیحاتش گفت: یک بطری آب چهار برابر بیشتر از یک موس کامپیوتر باکتری داشته و میزان باکتری های آن ۱۴ برابر بیشتر از یک لیوان شیشه ای است.

در ادامه این مطالعات، تیمی از محققان مستقر در ایالات متحده تمیزی بطری های آب قابل استفاده مجدد را بررسی کردند. آن ها ابتدا تمام قسمت های بطری را سه بار چک کردند.

بر اساس تحقیقات انجام شده، دو نوع باکتری روی بطری کشف شد. این باکتری های شامل باکتری های گرم منفی و باکتری های باسیل بودن. به گزارش سیناپرس،محققان در این رابطه توضیح دادند: باکتری های گرم منفی مسوول بروز انواع عفونت ها بوده و باکتری باسیلوس می تواند باعث مشکلات گوارشی شود.

در مرحله بعد این تحقیق، دانشمندان بطری های تمیز شده را با وسایل خانه مقایسه کرده و دریافتند: بطری های آب دو برابر سینک آشپزخانه حاوی میکروب هستند.

دکتر کلارک در این رابطه گفت: تا به امروز ندیده ام کسی از بطری آب مریض شود و حتی هیچ کس حتی پس از نوشیدن آب لوله کشی نیز بیمار نمی شوند، زیرا این بطری ها معمولا آلوده به باکتری هایی هستند که از قبل در دهان افراد وجود دارد.

 محققان توصیه می کنند: قبل از استفاده مجدد، بطری ها را حداقل یک بار در روز با صابون و آب گرم بشویید.
مرجع : سینا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
یک رابطه خوب زمانی است که کسی پذیرای گذشته، پشتیبان امروز و مشوق فردایتان باشد.