دوشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۲ - 29 May 2023
تاریخ انتشار :
جمعه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ / ۰۹:۰۱
کد مطلب: 61750
۰

ارتباط گروه خونی و ابتلا به بیماری های قلبی

ارتباط گروه خونی و ابتلا به بیماری های قلبی
طبق بررسی های انجام شده گلبول های قرمز A ، B یا AB و رگ هایی که از آن ها عبور می کنند چسبناک تر بوده و در برابر جریان خون مقاوم ترهستند. گروه خونی می تواند حقایق زیادی در مورد شما نشان دهد، حتی امکان ابتلا به بیماری های مختلف از جمله بیماری قلبی.

به هر حال، گروه خونی چیست؟
گروه های خونی A ، B ، AB وO به آنتی بادی های متصل به سلول های خونی مرتبط هستند. B, A دو گروه متفاوت هستند و AB شامل این دو گروه می شود.
به گروه O گروه صفر هم گفته می شود زیرا هیچ آنتی بادی در سطح آن وجود ندارد. اما چگونه بیماری قلبی را تشخیص دهیم؟ آنتی بادی های گروه خونی در سلول بسیاری از اندام ها پیدا می شوند اما نکته مهم وجود آنها در سطح سلولهایی است که عروق خونی را پوشانده اند. آنتی بادی ها پروتئین های چسبناکی در خون هستند که مواد خارجی مانند ویروس ها، باکتری ها و انگل ها را می کشند.

گروه های خونی غیر از O و ریسک بیماری قلبی
بیماری قلبی بیشتر سراغ افراد دارای گروه های خونی A ,B ,AB می رود. دانشمندان دقیقاً چرایی این موضوع را نمی دانند اما برخی می گویند ممکن است به دلیل غلظت بیشتر عوامل انعقادی خون باشد که احتمال لخته شدن خون را افزایش می دهد.

گروه خونی AB
گلبول های قرمز A ، B یا AB و رگ هایی که از آن ها عبور می کنند چسبناکتر بوده و در برابر جریان خون مقاوم ترند. طبق تحقیقات گروه خونی AB بیشترین خطر بیماری قلبی عروقی را دارد زیرا دارای بیشترین آنتی بادی سطحی است و پس از آن A و B کمتر و O کمترین مقدار آنتی بادی را دارند.
مطالعات نشان می دهد افرادی که دارای گروه خونی A یا B هستند؛ ۵۱٪ بیشتر در معرض لخته شدن خون در رگ ها و۴۷٪ بیشتر در معرض لخته شدن خون در ریه ها هستند.
به طور کلی، گروه A حدود ۶٪ ، B حدود ۱۵٪، گروه AB حدود ۲۳٪ باعث ابتلای بیماری قلبی می شوند.

فون ویلبراند (VWF)چیست؟
شواهد زیادی وجود دارد که ارتباط بین داشتن گروه خونی غیر O و بیماری قلبی را نشان می دهد. از جمله سطح فون ویلبراند در خون ، سطح کلسترول یا خطر ایجاد لخته خون؛ فون ویلبراند یک پروتئین است که در روند انعقاد خون نقش دارد. سطح فون ویلبراند در افرادی با گروه خونی O کم است.

با این حال، گروه خونی تنها دلیل خطر نیست
طبق تحقیقات هر چیزی که خون را غلیظ کند (کم آبی بدن، دارو های تجویز شده، بیماری های خود ایمنی) می تواند خطر بیماری های قلبی عروقی مانند حملات قلبی، سکته مغزی و لخته شدن خون را افزایش دهد. یعنی اینکه گروه خونی تنها عامل بیماری های قلبی عروقی نیست. عواملی از جمله چاقی، ژنتیک، رژیم غذایی، مصرف ویتامین و ورزش نیز وجود دارند.



منبع: ایسکانیوز
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

احساساتی که نشان می‌دهد ضریب هوشی شما بالا است
چگونه مشاوره روانشناسی بگیریم ؟
چطوری در محل کار عذرخواهی کنیم؟
اختلالات شخصیت کلاستر B
نارسایی توجه /بیش فعالی اختلال رفتاری پیچده اما قابل مدیریت
کشف تاثیر استرس محل کار روی تایپ‌ کردن
اضطراب با بدن زنان چه می‌کند؟
روش‌های غلبه بر استرس امتحانات
نشانه های روابط عاشقانه ناکارآمد وسمی کدامست ؟
معنویت در حل مشکلات روانی بیرون‌زاد راهگشاست
تعریف و طبقه بندی کودکان استثنایی
اعلام ضوابط کارورزی، برگزاری کارگاه و دوره‌های توانمندسازی روانشناسی
ز باغ رعيت، گر مَلك خورد سيبي / برآرند غلامان، درخت از بيخ