جمعه ۱۰ آذر ۱۴۰۲ - 1 Dec 2023
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲ مهر ۱۴۰۲ / ۱۱:۴۶
کد مطلب: 62952
۱

تاثیر هوش مصنوعی بر آینده پزشکی از نگاه دکتر منوچهر قارونی

تاثیر هوش مصنوعی بر آینده پزشکی از نگاه دکتر منوچهر قارونی
یک فوق تخصص بیماری های قلب و عروق درباره تاثیر هوش مصنوعی در آینده پزشکی می گوید: هوش مصنوعی هر چه خوب باشد باز جای هوش انسان را که در پزشکی و جراحی تجربه شده نمی گیرد. کامپیوتر نوار قلب را می خواند ولی اینطور نیست که مثل پزشک بخواند از این رو به نظر من می توان از هوش مصنوعی کمک گرفت نه اینکه خودمان را به هوش مصنوعی بسپاریم.
 
دکتر منوچهر قارونی در گفت وگو با خبرنگار شفقنا آینده در پاسخ به این سوال که تاثیر هوش مصنوعی بر تکنولوژی پزشکی چگونه خواهد بود؟ اظهار داشت: قابل پیش بینی نیست و مشخص نیست این مسیر تا کجا پیش خواهد رفت اما پیشرفت این موضوع هم خوب است و هم بد، خوبی از این جهت که در تشخیص بیماری ها به ما کمک می کند و بدی اش در این است که ممکن است این امکانات به دست کسانی بیفتد که از آن سو استفاده می کنند.


هوش مصنوعی هر چه خوب باشد باز جای هوش انسان را در پزشکی و جراحی نمی گیرد
می توان از هوش مصنوعی کمک گرفت نه اینکه خودمان را به هوش مصنوعی بسپاریم
وی افزود: هوش مصنوعی هر چه خوب باشد باز جای هوش انسان را که در پزشکی و جراحی تجربه شده نمی گیرد. کامپیوتر نوار قلب را می خواند ولی اینطور نیست که مثل پزشک بخواند از این رو به نظر من می توان از هوش مصنوعی کمک گرفت نه اینکه خودمان را به هوش مصنوعی بسپاریم. هوش انسانی فراتر از هوش مصنوعی است. علائمی به هوش مصنوعی داده می شود تا آپاندیسیت تشخیص داده شود ولی ممکن است آپاندیسیت با هزاران جلوه دیگر خود را نشان بدهد. اینکه هوش مصنوعی را آنقدر آپدیت کنند که به مرحله تشخیص یک پزشک حاذق برسد این محل سوال است.

امروز در حوزه پزشکی و هوش مصنوعی کار و تبلیغ زیادی می شود
وی در خصوص اینکه در حوزه بیماری ها تکنولوژی چقدر کمک کننده است؟ گفت: سلول های بنیادی شاید بتواند کمک کند. سلول هایی که ما از بنیاد داریم و حتی می تواند روند پیری ما را به تاخیر بیاندازد. پیشرفت علم در این زمینه می تواند کمک بیشتری داشته باشد ولی از این لحظه نمی توان حرفی زد چون تبلیغات در این حوزه زیاد است. امروز در حوزه پزشکی و هوش مصنوعی کار و تبلیغ زیادی می شود بخشی از تبلیغات واقعیت ندارد. در حوزه پزشکی کار زیادی می کنند ولی اینکه چقدر بتواند جای پزشک را بگیرد محل سوال است.

وی افزود: انسان ها یک جور نیستند سکته قلبی در هر شخصی ویژگی خاص خود را دارد یکی دست اش درد می گیرد یکی سینه اش درد می کند و دیگری فقط تهوع دارد یکی سن اش زیاد است و فقط زمین می خورد هوش مصنوعی چطور می خواهد این ها را تشخیص بدهد؟! در مورد دارو هم همینطور است یک آسپرین در دو نفر دو اثر مختلف دارد سیستم ژنتیک افراد فرق می کند سیستم ایمونولوژی بدن در ارتباط با ژن بدن مرتبا تغییر می کند هوش مصنوعی چطور می خواهد این مساله را درک کند تبلیغات زیادی می شود ولی باید دید چه پیش می آید.
 
 
مرجع : شفقنا آینده
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

وسواس شده اید اگر این نشانه ها را دارید!
انواع هوش/ 16روش برای باهوش‌تر شدن
لینک ثبت‌نام و دریافت دفترچه آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران
فتحی آشتیانی:  آزمون صلاحیت حرفه‌ای نیاز به مطالعه هیچ منبعی ندارد
درخواست حذف مصاحبه نظام روانشناسی برای دریافت پروانه اشتغال!!
پیامد روانیِ جست‌وجوی موفقیت به‌ جای شادمانی
این ۶ سوال را قبل از خواب از فرزندتان بپرسید
چرایی خونسردی آدم‌ها با بالارفتن سن
خواب کمتر از ۵ساعت در شبانه‌روز چه بلایی سر ما می‌آورد؟
هر فعالیتی حتی خوابیدن سالم‌تر از نشستن است
افسردگی شدید در کمین این افراد
جزئیات برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان و مشاوران
شکست خوردن و زمین خوردن یک اتفاق است تسلیم‌شدن و بلندنشدن یک انتخاب است. نگذار انتخاب‌هایت اسیر اتفاق‌ها شود..!!!