جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۱ آذر ۱۳۹۰ / ۰۹:۵۶
کد مطلب: 6615
۰
۱

ابلاغ شیوه نامه تشویقی به دانشگاهها برای چاپ مقاله در نشریات معتبر

رئیس مرکز برنامه ریزی و سیاستگذاری پژوهشی وزارت علوم، از ابلاغ شیوه نامه تشویقی محققان برای انتشار مقاله خبر داد و گفت : در این شیوه نامه برای نشریات نمایه شده در موسسه اطلاعات علمی (ISI) ضریب تاثیر کل در نظر گرفته شده است.
به گزارش مهر، دکتر مظفر شریفی با اشاره به ابلاغ شیوه نامه تشویق محققان برای انتشار مقاله در نشریات معتبر بین المللی و داخلی افزود: این شیوه نامه تشویقی به منظور تشویق اعضای هیئت علمی برای انتشار مقاله در مجلات علمی معتبر بین المللی و داخلی به دانشگاهها و موسسات آموزشی و پژوهشی هیئت امنایی کشور ابلاغ شد. رئیس مرکز برنامه ریزی و سیاستگذاری پژوهشی وزارت علوم در خصوص نحوه اجرای این شیوه نامه اظهار داشت: ضریب تاثیر نشریه در سال انتشار، در این شیوه نامه مد نظر قرار گرفته است که در این خصوص برای نشریات نمایه شده در موسسه اطلاعات علمی (ISI)، از ضریب تاثیر کل و برای نشریات نمایه شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، از ضریب تاثیر متوسط استفاده می شود. وی ادامه داد: تمامی مقاله هایی که در مجلات معتبر چاپ می شوند مشمول این شیوه نامه خواهند بود و به تناسب رتبه و نوع مقاله، مبلغ تشویقی را دریافت می کنند. شریفی در خصوص نحوه محاسبه میزان تشویق هر مقاله خاطرنشان کرد: مبلغ تشویق برای هر مقاله در مجلات نمایه شده در JCR و مقاله چاپ شده در مجلات نمایه شده در ISC با استفاده از فرمولهای جداگانه محاسبه می شود، همچنین هر مقاله که در مجلاتی به غیر از مجلات نمایه شده در JCR مانند نشریات نمایه شده در پایگاههای استنادی  Web of Science و Scopus به چاپ برسد تشویق می شوند. رئیس مرکز برنامه ریزی و سیاستگذاری پژوهشی وزارت علوم اضافه کرد: به مقاله هایی که جنبه کاربردی داشته و مشمول یکی از موارد فوق باشند پس از محاسبه با اعمال ضریب 5/1، تشویقی ویژه اعطا می گیرد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

United States
بسمه تعالیبا سلامضمن تشکر از آقای دکتر مظفر شریفی از ایشان بپرسید کهAIFو MIF را نیز به دانشگاهها ابلاغ نمایند.با تشکر
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر می کنند نباش . تعریفی را که آنها از تو دارند نپذیر ، خود ، خودت را تعریف کن