جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - 13 Feb 2026
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۳۰
کد مطلب: 66529
۶
۳
تغییر ریاست سازمان نظام روانشناسی و مشاوره

دکتر محمد حاتمی دوباره رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور شد

دیوان حکم «فتحی آشتیانی» را لغو کرد
دکتر محمد حاتمی دوباره رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور شد
به گزارش میگنا به نقل از روابط عمومی سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور، جلسه شورای مرکزی و هیأت بازرسان دوره چهارم ۱۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ تشکیل شد.

این جلسه در پی صدور رأی دیوان عدالت اداری مبنی بر لغو حکم ریاست علی فتحی آشتیانی برگزار گردید. در این جلسه، وکیل حقوقی پرونده توضیح داد که حکم صادره از سوی دیوان عدالت اداری «اعلامی» بوده و بر اساس ماده ۱۰۷ قانون دیوان، باید بلافاصله اجرا گردد. با این حال، اجرای حکم با یک هفته تأخیر مواجه شده است.

پس از بررسی موضوع، شورای مرکزی با رأی‌گیری، مصوب نمود که سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور به دکتر محمد حاتمی، به عنوان رئیس قانونی سازمان، تحویل داده شود. بر اساس ماده ۸ قانون تشکیل سازمان، ریاست سازمان به‌عنوان رکن دوم آن، احیا شده است.


شایان ذکر است که علی فتحی آشتیانی، علیرغم ارسال دعوت‌نامه رسمی و اظهارنامه حقوقی، در این جلسه حضور نیافت. در ادامه جلسه و به‌دنبال تصمیم شورای مرکزی، نمایندگانی از این شورا و هیأت بازرسان، در حضور کلیه کارکنان سازمان، مراسم معارفه داخلی برگزار کرده و دکتر محمد حاتمی به‌طور رسمی فعالیت خود را به‌عنوان رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور آغاز کرد.


براین اساس مقرر شد؛ ارکان دوره چهارم از جمله هیأت بازرسان، معاونان و شوراهای استانی که تا پیش از حکم علی فتحی آشتیانی مشغول به کار بوده‌اند، در محل کار خود حاضر شوند و دکتر محمد حاتمی براساس حکم ۲۹ بهمن ۱۳۹۷ ریاست جمهوری، تا پایان تشریفات انتخابات دوره پنجم ریاست سازمان و کلیه امور را برعهده دارند.
 
 
حکم بدوی


حکم تجدیدنظر

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دکتر نجاتی
Romania
مبارک باد این پیروزی فرخنده
Iran, Islamic Republic of
واقعا مملکت ما چرا اینجوریه؟؟؟؟؟ همه جا سر رئیس بودن بحث و چالشه
Iran, Islamic Republic of
بازم که افروز هست
وقتی اخبار، دشمن پنهان‌ روان شما می شوند
ویژگی‌ها و ساختار یک مقاله علمی چگونه است؟
فقط با مدرک لیسانس یا ارشد نمی‌توان پروانه مشاوره روانشناسی گرفت
شوهرم دست بزن دارد، چیکار کنم؟
چرا نظرات سلبریتی‌ها روی جوانان اثر می‌گذارد؟
۵ نکته برای شکستن چرخه افکار منفی
چرا وقتی می‌خواهم از حقم دفاع کنم، می ترسم و اضطراب می‌گیرم؟
راهکارهای علمی و عملی برای مقابله با استرس و کورتیزول بال
با حکم رئیس جمهور «علیرضا آقایوسفی» رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور شد
۶ رفتار ساده برای رهایی از استرس و سیستم ایمنی بدن
چگونه می توان از مهارت به تخصص رسید و در زمینه ای متخصص شد؟
این۴ نشانه‌ای می‌گوید خانواده شما به مشاوره نیاز دارد
در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند ، هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد.