سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - 17 Feb 2026
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۲
کد مطلب: 66559
۲
۱

پیشنهاد عارف در دیدار با جمعی از اعضای انجمن روانشناسان برای تشکیل شورای عالی سلامت روان

پیشنهاد عارف در دیدار با جمعی از اعضای انجمن روانشناسان برای تشکیل شورای عالی سلامت روان
به گزارش میگنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول ریاست جمهوری، محمدرضا عارف در دیدار با جمعی از اعضای انجمن روانشناسان با تأکید بر اینکه این انجمن اولویت سلامت‌محوری بر بیمارمحوری را راهبرد اقدامات و فعالیت‌های خود قرار دهد، افزود: در برابر آینده نسل جوان مسئول هستیم و همه باید وظایف خود را در قبال بهبود سلامت روان جامعه به درستی انجام دهیم.


معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه مقابله با آسیب‌های اجتماعی و ارتقا سلامت روان افراد و خانواده‌های ایرانی همواره از دغدغه‌های نظام حکمرانی کشور بوده است، گفت: با وجود ارتقاء شاخص‌های سلامت روان در کشور در مقایسه با متوسط جهانی، اما شاهد هستیم به دلیل برخی از مشکلات اقتصادی و معیشتی سرمایه اجتماعی کشور در برخی از برهه‌ها با فراز و نشیب‌هایی رو‌به‌رو بوده است که روانشناسان می‌توانند با تبیین مسائل و مشاوره‌های به موقع امیدواری نسل جوان به ویژه بخش‌های تحصیل کرده را نسبت به آینده کشور افزایش دهند و نگاه جوانان از خارج مرز‌ها به مرکز و داخل کشور متمرکز شود.

عارف توجه به مسئولیت اجتماعی را یک وظیفه فرابخشی و دولتی دانست و بیان کرد: توجه و بهبود سلامت روان همه آحاد جامعه حائز اهمیت اساسی است و انجمن روانشناسان به صورت جدی و سازمان یافته پیمایش‌ها و بررسی‌های دقیق از شاخص‌های سلامت روان در کشور به عمل آورند و در اختیار مسئولان دولتی قرار دهند تا با همکاری دولت و انجمن‌های غیردولتی همانند انجمن روانشناسان اقدامات ضروری در این زمینه اتخاذ شود.

معاون اول رئیس‌جمهور به تجربه موفق دولت اصلاحات برای توجه جدی و سازمان یافته و حساسیت نسبت به موضوع مهم و حساس سلامت روان و آسیب‌های اجتماعی اشاره و تصریح کرد: باید سرمایه اجتماعی نظام جمهوری اسلامی ایران را افزایش دهیم و راهکار امید به جامعه و ایجاد انگیزه بین جوانان را مبنای کار قرار داد.

عارف همچنین با بیان اینکه اتخاذ برخی اقدامات و روش‌های اشتباه به الگو سوزی‌ها در دهه‌های گذشته منجر شد، تصریح کرد: جایگاه اساتید و گروه‌های مرجع در طول سالیان گذشته تغییرات زیادی داشته است که در نهایت بخش‌هایی از جامعه از جمله نوجوانان و جوانان الگو‌هایی را انتخاب کردند که با فرهنگ ایرانی و اسلامی و واقعیت‌های کشور فاصله زیادی دارد و این پیام را به مسئولان و دست‌اندرکاران فرهنگی و حوزه بهبود روان جامعه می‌رساند که در قبال برخی از سیاست‌ها تغییرات اساسی به وجود آوریم.

وی با تأکید بر اینکه باید با ارائه یک طرح بلند مدت و نگاه چند ساله به آینده کشور و با تمرکز بر اشتراکات و جلوگیری از اختلافات در راستای افزایش سرمایه اجتماعی و معرفی الگو‌های برتر و درست به نسل جوان کشور گام برداریم، بیان کرد: دولت چهاردهم آمادگی دارد تا با همکاری انجمن روانشناسان به یک ساز و کار مشخص و جدی برای تصویب در هیئت دولت در راستای بهبود سلامت روان و مقابله با آسیب‌های اجتماعی برسد و طرح شورای عالی سلامت روان و مقابله با آسیب‌های اجتماعی هرچه سریعتر بررسی و به دولت ارائه شود.

در ابتدای این جلسه گزارشی از وضعیت سلامت روان کشور در حوزه‌ها و شاخص‌های مختلف ارائه شد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

Iran, Islamic Republic of
عارف برو بچه هاتو نصیحت کن
تفاوت بین «اختلالات روانی» و «بیماری‌های روانی
وقتی اخبار، دشمن پنهان‌ روان شما می شوند
ویژگی‌ها و ساختار یک مقاله علمی چگونه است؟
فقط با مدرک لیسانس یا ارشد نمی‌توان پروانه مشاوره روانشناسی گرفت
شوهرم دست بزن دارد، چیکار کنم؟
چرا نظرات سلبریتی‌ها روی جوانان اثر می‌گذارد؟
۵ نکته برای شکستن چرخه افکار منفی
چرا وقتی می‌خواهم از حقم دفاع کنم، می ترسم و اضطراب می‌گیرم؟
راهکارهای علمی و عملی برای مقابله با استرس و کورتیزول بال
با حکم رئیس جمهور «علیرضا آقایوسفی» رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور شد
۶ رفتار ساده برای رهایی از استرس و سیستم ایمنی بدن
چگونه می توان از مهارت به تخصص رسید و در زمینه ای متخصص شد؟
از آدمهای حسود؛ متنفر نباشید، دلیل حسادت آنها این است که فکر می کنند شما از آنها بهتر هستید... پائولو کوئلیو