چهارشنبه ۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 24 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۰ / ۱۱:۰۹
کد مطلب: 6727
۰

حمایت دو برابری ستاد نانو از پایان نامه های مبتنی بر نیاز صنعت

حمایت های تشویقی ستاد توسعه فناوری نانو از محصولات مبتنی بر فناوری نانو شرکتهای دانش بنیان و اجرای پایان نامه های مبتنی بر فناوری نانو دو برابر می شود.
به گزارش مهر، ستاد ویژه توسعه فناوری نانو به منظور رفع نیاز توسعه و ارتقای محصولات صنایع و شرکتهای دانش بنیان فعال در حوزه فناوری نانو، حمایت تشویقی پایان نامه های تحصیلات تکمیلی که در این راستا انجام می شوند را تا 2 برابر حمایت تشویقی جاری ‌افزایش داد. طبق آیین نامه جدید حمایت تشویقی فعالیت های پژوهشی، به ازای هر پایان نامه کارشناسی ارشد مبلغ 24 میلیون ریال و به ازای هر پایان نامه دکتری مبلغ 72 میلیون ریال تعلق خواهد گرفت.
 
این برنامه به منظور تشویق شرکتهای دانش بنیان در زمینه اجرای پروژه های تحقیقاتی در این حوزه، تشویق محققان برای رفع نیازهای تحقیقاتی صنایع، تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه، جهت دهی تحقیقات به سمت فعالیتهای کاربردی و ایجاد اشتغال اجرایی می شود.
 
این حمایت تشویقی پس از دستیابی به نتایج کاربردی و انتقال دانش فنی به شرکتهای دانش بنیان و یا صنعت مربوط و یا تاسیس شرکت در راستای رفع نیاز بخش صنعت و تأیید ستاد توسعه فناوری نانو پرداخت خواهد شد.
 
بخش اول حمایتهای تشویقی برای پایان نامه ها پس از تصویب پروپوزال در دانشکده و ارسال آن به ستاد و داوری و تأیید توسط ستاد پرداخت می شود. بخش دوم آن نیز پس از دفاع از پایان نامه پرداخت خواهد شد.
 
علاوه بر این به پایان نامه های کارشناسی ارشد تا مبلغ 70 میلیون ریال و برای پایان نامه های دکتری تا مبلغ 200 میلیون ریال اعتبار پژوهشی از سوی ستاد در اختیار گروه آموزشی برای خرید تجهیزات ساخت داخل و یا جذب دانشجوی پسا دکتری قرار می گیرد.
 
دراین آیین نامه همچنین تاکید شده است که انتخاب این پایان نامه ها در جشنواره برترین های فناوری نانو، برای دانشگاه مجری 4 برابر و در صورتی که منجر به یک نتیجه کاربردی شود تا 10 برابر امتیازات مرسوم در نظر گرفته می شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
با خودت صادق باش و نگران آنچه دیگران درباره ات فکر می کنند نباش . تعریفی را که آنها از تو دارند نپذیر ، خود ، خودت را تعریف کن