سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ - 15 Jun 2021
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۳ دی ۱۳۹۰ / ۰۹:۲۲
کد مطلب: 7967
۰

رابطه مصرف ترشيجات و سرطان معده

متخصص بيماري هاي آنکولوژي و راديوتراپي دانشگاه علوم پزشکي خراسان شمالي گفت: خوردن شوري و ترشي جات ريسک ابتلا به سرطان معده را افزايش مي دهد.
به گزارش میگنا به نقل از ایسنا، دکتر امير هوشنگ يوسفي افزود: در کشورهايي مانند هندوستان به علت مصرف زياد فلفل و در کشور ژاپن به علت مصرف غذاهاي دودي شده ميزان بروز سرطان در اين کشورهاي بسيار زياد است.

وي ادامه داد: ابتلا به يک نوع از کم‌خوني ارثي، پوليت‌هاي داخل معده و همچنين ورود باکتري هيکوباکترپيلور همراه غذا به داخل معده از عوامل ديگر ابتلا اشخاص به سرطان معده است.

اين متخصص بيماري‌هاي آنکولوژي و راديوتراپي دانشگاه علوم پزشکي خراسان شمالي با ذکر اينکه در سال 2006 در جهان 22 هزار و 286 نفر به سرطان معده مبتلا شده‌اند، اظهار داشت: احساس ناراحتي در ناحيه شکم، کاهش وزن، تهوع، استفراغ و مدفوع سياه رنگ از علائم باليني بروز اين بيماري است.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پایان عجیب‌ترین سال تحصیلی مدارس
علائمی که خبر از اختلال وسواس فکریتان می‌دهند!
این علامت ها درمردان یعنی افسرده شدند
تفاوت استرس و اضطراب و درمان آنها در روانشناسی
سایکوپت؛ اختلالی برای اشخاص ضد اجتماعی
اروین یالوم؛ پادشاه داستان‌های روان‌درمانی
تکنیک شش کلاه تفکر چیست و چه کاربردی دارد؟
استرس والدین چه بلایی بر سر نوزادان می‌آورد؟
چرا دوست خوب دیگه پیدا نمیشه؟
اگر فرزند خردسال دارید این ترفندهای روانشناسی حتما به کارتان می‌آید
درگذشت دکتر محمود منصور استاد مطرح روانشناسی ایران+ زندگینامه
ویژگی های دانش‌آموزان دارای اختلال یادگیری + آدرس مراکز رفع مشکلات یادگیری
موفقیت هایی که نصیب افراد صبور می شود،همان فرصت هایی است که توسط افراد عجوا رها می شود