شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۷ بهمن ۱۳۹۰ / ۱۸:۰۲
کد مطلب: 8312
۰

افزایش حق تشویق برای مقالات علمی در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی


معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از افزایش حق تشویق مقالات علمی پژوهشی این دانشگاه خبر داد و گفت: این افزایش برای ارتقای علمی پژوهشی دانشگاه در نظر گرفته شده است.


به گزارش مهر، دکتر محمد رحمتی رودسری با اعلام این خبر افزود: در راستای ارتقای امور علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با درخواست کمیته اجرایی شورای پژوهشی دانشگاه در خصوص افزایش حق تشویق مقالات موافقت شد.

رحمتی یادآور شد: براساس این دستورالعمل جدید که به تمام واحدهای تابعه دانشگاه ابلاغ شده است، افزایش حق تشویق مقالات ایندکس شده در ISI  و PubMed به میزان 5 میلیون ریال، مقالات انگلیسی زبان ایندکس شده در اسکوپوس، Chemical و biological abst  Embase به میزان 3 میلیون و 500 هزار ریال در نظر گرفته شده است.

وی اضافه کرد: حق تشویقی مقالات فارسی زبان ایندکس شده در اسکوپوس، Chemical و biological abst  Embase به میزان 3 میلیون ریال، مقالات انگلیسی زبان ایندکس شده در سایر سایت های تخصصی به میزان 2 میلیون و 500 هزار ریال در نظر گرفته شده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه شورای پژوهشی دانشگاه با افزایش حق تشویق مقالات فارسی زبان ایندکس شده در سایر سایت های تخصصی به میزان 2 میلیون ریال و مقالات علمی پژوهشی ایندکس نشده به میزان یک میلیون و 500 هزار ریال موافقت شد.

وی افزود: همچنین به ازای هر واحد IF ( به معنای Impact Factor) حداکثر تا مبلغ 500 هزار ریال به مبلغ حق التشویق اضافه می شود و IF مجلات نیز از پایگاه اینترنتی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ملاک محاسبه خواهد بود.

رحمتی خاطرنشان کرد: همچنین حق التشویق مقالاتی که در بخش Acknowledgement عبارت "حاصل از پایان نامه" ذکر شده باشد، تا 20 درصد قابل افزایش است. چنانچه ارائه مقالات به معاونت پژوهشی پس از انجام فرآیند ارزشیابی سالانه دانشگاه صورت گیرد، حق التشویق مقاله قابل پرداخت نخواهد بود.


نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ميزان هوش، با توانايى تغيير كردن، اندازه گيرى ميشود. آلبرت انشتين