پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۰ / ۰۵:۰۳
کد مطلب: 8459
۰

رده‌بندی استانهای آلوده به بدافزارو نرم افزارهای مخرب اینترنتی

  استانهای آلوده کشور به انواع بدافزار و نرم افزارهای مخرب اینترنتی در هشت ماه نخست امسال شناسایی شدند که براساس آن استانهای تهران، یزد و آذربایجان شرقی دارای بیشترین تعداد آدرس های اینترنتی آلوده به انواع بدافزار بوده اند.
به گزارش مهر، بدافزار واژه کوتاه شده نرم افزار مخرب (malicious software) است که برای توصیف تمام ویروسها، کرمها، جاسوس افزارها و تقریبا هر چیزی که به طور خاص برای صدمه به رایانه و یا سرقت اطلاعات طراحی شده به کار می رود.

مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه ای – ماهر- برای ارتقای امنیت فضای تبادل اطلاعات در پایان هر ماه پس از جمع آوری و تحلیل داده‌ از شبکه تله بدافزار گزارشی مبنی بر میزان گستره آلودگی سیستم های رایانه ای به انواع بدافزار در استانهای کشور ارائه می کند که این امر بیانگر تعداد آدرسهای اینترنتی آلوده شناسایی شده در هر استان است.

بروز بیشترین حملات انواع بدافزارها در شهریورماه

به گزارش مهر، ماهانه میلیونها رایانه در سراسر جهان مورد حملات انواع نرم افزارهای مخرب قرار می گیرند و در کشور ما نیز برخی آمار ارائه شده از خطر حمله به حدود 50 تا 60 درصد سیستمهای رایانه ای خبر می دهد.

براین اساس سازمان فناوری اطلاعات با راه اندازی مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه ای نسبت به ایجاد تله بدافزار در کشور اقدام کرده تا از حملات رایانه ای در سطح شبکه اینترنت جلوگیری کند. این شبکه که با هدف ثبت نقاط ضعف امنیتی سیستم‌های رایانه ای و نوع حمله به آنها در کشور به عنوان یک پروژه ملی تعریف شده ماهانه به صورت میانگین بالغ بر یک هزار و 600 بدافزار را به دام می اندازد.

آمارهای به دست آمده در هشت ماه نخست امسال نشان می دهد که بیشترین تعداد آدرسهای اینترنتی آلوده شناسایی شده مربوط به استانهای تهران، یزد، آذربایجان شرقی و کرمانشاه بوده و در این راستا این استانها از نظر تعداد آدرسهای آلوده و نیز تعداد دفعات ارسال نرم افزار مخرب در مکانهای اول این جدول قرار دارند.

در بررسی های به عمل آمده بیشترین حمله بدافزارها به استانهای کشور در شهریورماه امسال به یکهزار و 41 مورد آدرس اینترنتی آلوده شکل گرفته که دراین مورد 188آدرس اینترنتی شناسایی شده مربوط به استان یزد، 149 مورد مربوط به آذربایجان شرقی و 141مورد مربوط به تهران بوده است.

در ماههای فروردین، ‌اردیبهشت و خرداد به ترتیب 293، 358 و637 مورد آدرس اینترنتی آلوده به انواع نرم افزار مخرب در استانهای کشور شناسایی شده اند که این آمار در ماههای تیر، مرداد ، شهریور، مهر و آبان نیز به ترتیب 604 ، 669 ، 1041 ، 819 و 503 مورد اعلام شده است.

تهران و یزد آلوده ترین استانها به انواع نرم افزارهای مخرب اینترنتی

به گزارش مهر، گزارشهای ارائه شده از مرکز ماهر در هشت ماهه نخست سال جاری نشان می دهد که سیستم های رایانه ای استانهای تهران و یزد و آذربایجان شرقی بیشترین نقاط ضعف امنیتی در کشور را دارا هستند و میزان درصد آلودگی آدرس های اینترنتی در این استانها به مراتب بیشتر از دیگر استانها است.

بررسیها نشان می دهد که در هشت ماه نخست امسال استان تهران به ترتیب 115 بار، 134 ، 180 ، 141 ، 172 ، 141و 47 بار مورد حملات انواع بدافزار قرار گرفته و این تعداد آدرس آلوده اینترنتی در این استان شناسایی شده است.

بعد از تهران نیز استانهای یزد و آذربایجان شرقی بیشترین میزان گستره آلودگی در استانهای کشور را به انواع بدافزارها دارد.

آلوده ترین استانهای ارسال کننده بدافزار فروردین ماه

به گزارش مهر، در فروردین ماه امسال 115 مورد آدرس اینترنتی آلوده به انواع نرم افزارهای مخرب در تهران ، 76 مورد آدرس اینترنتی آلوده در استان آذربایجان شرقی و 16مورد نیز در استان اصفهان شناسایی شد و مابقی استانها از حملات رایانه ای کمتری برخوردار بودند.



آلوده ترین استانهای ارسال کننده بدافزار اردیبهشت ماه

در اردیبهشت ماه امسال نیز سیستم های رایانه ای استان تهران 134 بار مورد حملات انواع بدافزار قرارگرفتند و این آمار برای استان آذربایجان شرقی حدود 86 بار گزارش شده است. در این ماه دیگر استانهای کشور از آلودگی کمتری برخوردار بودند و حدود 20 مورد نیز حملات ناشناس شناسایی شد.
    آلوده ترین استانهای ارسال کننده بدافزار خرداد ماه

بررسی ها از استانهای آلوده به انواع نرم افزارهای مخرب در خردادماه نشان می دهد که استان تهران 180 بار مورد حملات اینترنتی قرار گرفته و در استانهای آذربایجان شرقی با سیر صعودی نسبت به ماههای قبل 130 و یزد 111مورد آدرس اینترنتی آلوده شناسایی شده است.

  آلوده ترین استانهای ارسال کننده بدافزار تیرماه

بررسی ها از استانهای آلوده به انواع نرم افزارهای مخرب در تیرماه نشان می دهد که استان آذربایجان شرقی 153 بار ، تهران 141 بار و یزد 99 بار مورد حملات اینترنتی قرار گرفته اند.
    آلوده ترین استانهای ارسال کننده بدافزار مردادماه

به گزارش مهر، در مردادماه امسال نیز بررسی ها از استانهای آلوده به انواع نرم افزارهای مخرب حاکی از آن است که استان تهران 172 بار و آذربایجان شرقی 159 و یزد 120 بار مورد حملات اینترنتی قرار گرفته اند.
    آلوده ترین استانهای ارسال کننده بدافزار شهریورماه

بررسی ها از استانهای آلوده به انواع نرم افزارهای مخرب در شهریورماه نشان می دهد که در استان یزد 188 مورد ، آذربایجان شرقی 149 مورد و تهران 141 مورد آدرس اینترنتی آلوده شناسایی شده است.
    آلوده ترین استانهای ارسال کننده بدافزار مهرماه

بررسی ها از استانهای آلوده به انواع نرم افزارهای مخرب در مهرماه نیز حاکی از آن است که استان تهران با 193 مورد، تهران 178 مورد و آذربایجان شرقی با 123 مورد آلوده ترین استانها از حیث حملات انواع بدافزارها بوده اند.

    آلوده ترین استانهای ارسال کننده بدافزار آبان ماه

بررسی ها از استانهای آلوده به انواع نرم افزارهای مخرب در آبان ماه نیز نشان می دهد که استان یزد با 171 مورد ، تهران با 47 و کرمانشاه با 42 مورد بیشترین آمار حملات بدافزارهای اینترنتی را به خود اختصاص داده اند.
  سال گذشته نیز استانهای تهران، مرکزی، یزد، اصفهان و فارس آلوده ترین استانهای ارسال کننده انواع بدافزار بودند.

 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
كاغذ سفيد را هر چقدر هم تميز و زيبا باشد كسی قاب نمی‌گيرد، برای ماندگاری در ذهن‌ها بايد حرفی برای گفتن داشت