جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۵ اسفند ۱۳۹۰ / ۱۵:۲۵
کد مطلب: 9177
۰
۱

نحوه برگزاری امتحانات ششم ابتدایی دانش اموزان اعلام شد


رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش :

امتحانات ششم ابتدایی "هماهنگ منطقه‌ای و نتیجه‌محور" برگزار می‌شود

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش از ارائه پیشنهادی به شورای عالی آموزش و پرورش خبر داد که در صورت تصویب آن، امتحانات پایه ششم ابتدایی به صورت «هماهنگ منطقه‌ای و نتیجه‌محور» برگزار خواهد شد.

عبدالامیر عُرفی، رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با فارس درباره تغییرات شیوه‌های ارزشیابی در نظام جدید آموزشی گفت: برای این موضوع کارگروهی در سطح مرکز سنجش با حضور صاحبنظران حوزه‌های مختلف و نمایندگان معلمان تشکیل شده است که در حال بررسی شیوه‌های موجود ارزشیابی در دوره‌های مختلف تحصیلی از ابتدایی تا متوسطه هستند.

وی افزود: در راهکار نوزدهم سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز تأکید شده است که «ارزشیابی فرآیندمحور» برای ارتقای دانش‌آموزان از یک پایه به پایه بالاتر و «ارزشیابی نتیجه‌محور» برای انتقال از یک دوره به دوره تحصیلی بالاتر باید در نظر گرفته شود.

عرفی ادامه داد: بر این اساس تمام فعالیت‌هایی که در حال حاضر با عنوان ارزشیابی در مدارس و در پایه‌های میانی صورت می‌گیرد، مصداق ارزشیابی فرآیندمحور محسوب می‌شود که باید تکمیل شود؛ یعنی مجموعه‌ای از فعالیت‌ها که در محیط مدرسه و خانواده انجام می‌شود و از آنها موضوع «ارزشیابی» برداشت می‌شود، مورد توجه قرار خواهد گرفت.

* پیشنهاد اجرای "ارزشیابی نتیجه‌محور" در پایه ششم ابتدایی

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: برای پایه ششم ابتدایی که در سال آینده مستقر می‌شود، پیشنهادی در این کارگروه تصویب کرده و به کارگروه‌های شورای عالی آموزش و پرورش ارائه کرده‌ایم که در این پایه تحصیلی با توجه به ارتقاء دانش‌آموزان به دوره راهنمایی، «ارزشیابی نتیجه‌محور» اجرا شود.

عرفی اظهار داشت: در حال حاضر در پایه پنجم ابتدایی امتحانات به صورت هماهنگ منطقه‌ای و نتیجه‌محور برگزار می‌شود که ما همین موضوع را برای پایه ششم در سال آینده پیشنهاد کرده‌ایم تا هم راهکار مطرح شده در سند تحول مورد توجه قرار گیرد و هم آئین‌نامه‌های فعلی اجرا شود.

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش در مورد زمان نهایی شدن این پیشنهاد، گفت: این مسئله باید در کمیسیون‌ها و صحن شورای عالی آموزش و پرورش مطرح و در آنجا نهایی شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

حميد رضا
Iran, Islamic Republic of
بد بود
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
آنكه مدام از كمبودها و ناراستي هاي زندگي خويش سخن مي گويد دوست خوبي براي تو نخواهد بود .