جمعه ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - 9 Jun 2023
تاریخ انتشار :
شنبه ۶ اسفند ۱۳۹۰ / ۱۱:۰۲
کد مطلب: 9219
۰

نحوه هدايت تحصيلي دانش آموزان علاقه مند به رشته علوم انساني در مدارس سمپاد

نحوه هدايت تحصيلي دانش آموزان علاقه مند به رشته علوم انساني در مدارس سمپاد طي دستورالعملي از سوي مركز ملي پرورش استعدادهاي درخشان ودانش پژوهان جوان به ادارات كل آموزش و پرورش استان‌هاي كشور ابلاغ شد.

به گزارش مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش وپرورش، در اين دستورالعمل آمده است: بر اساس اهميت رشته علوم انساني كه يكي از ارزشمندترين رشته هاي بنيادي و از شاخص هاي تعيين كننده ميزان رشد يافتگي كشور در امور فرهنگي و علمي است و با توجه به تأكيدات مقام معظم رهبري (مدظله العالي) در خصوص اهميت اين رشته، رويكرد سند تحول بنيادين و ماده 19 برنامه  پنجم توسعه ودر راستاي كمك به اعتلاي فرهنگ وادبيات غني ايراني- اسلامي باهدف جذب دانش آموزان مستعد و علاقه مند به رشته ادبيات و علوم انساني از بين دانش آموزان پايه اول متوسطه مدارس سمپاد، ضرورت دارد  از  هم اكنون در طول سال تحصيلي جاري (90-91) اقداماتي توسط كارشناسان،  مشاوران و مديران مدارس صورت گيرد.

بر اساس اين گزارش در اين دستور العمل آمده است:در فرايند هدايت تحصيلي بايد رويكرد ارتقاء جايگاه رشته ادبيات و علوم انساني در ميان ساير رشته ها به عنوان رشته تحصيلي بسيار مهم براي دانش آموزان حاكم گردد و هدايت تحصيلي دانش آموزان پايه اول متوسطه مدارس سمپاد به گونه اي صورت گيرد كه براي سال تحصيلي آينده در مدارسي با حداقل 3 كلاس پايه اول،1 كلاس پايه دوم رشته ادبيات و علوم انساني داير شود.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ویژگی شخصیتی که موجب طول عمر می‌شود
قلدری چیست و انواع آن کدامست ؟
انواع فوبیا و ترس‌هایی که باید درمان آن را جدی بگیرید
پسران بیشتر از دختران بیش فعال می‌شوند؟
مهارت‌های ده‌گانه برای غلبه بر خشونت علیه کودکان
تاثیر خیانت بر روی همسر وفادار چیست؟
چگونه به دام «فرسودگی تحصیلی» نیفتیم؟
احساساتی که نشان می‌دهد ضریب هوشی شما بالا است
چگونه مشاوره روانشناسی بگیریم ؟
چطوری در محل کار عذرخواهی کنیم؟
اختلالات شخصیت کلاستر B
نارسایی توجه /بیش فعالی اختلال رفتاری پیچده اما قابل مدیریت
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی