پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۹ اسفند ۱۳۹۰ / ۱۰:۱۴
کد مطلب: 9300
۰

آمار بازگشت به کشور دانشجویان از انگلیس و مالزی

      معاون دانشجویان داخل وزارت علوم با اشاره به آمار بازگشت به کشور دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در کشورهای انگلیس و مالزی، گفت: پس از بررسی تقاضای این دانشجویان، 3 دانشگاه داخل کشور برای جایابی آنها در نظر گرفته شد.
به گزارش مهر، مجتبی بذرافشان امروز در وزارت علوم، گفت: این دانشجویان طی دو ماه گذشته درخواست انتقال به دانشگاه‌های داخل کشور را ارائه داده‌اند.

وی افزود: 11 دانشجوی ایرانی مشغول به تحصیل در انگلیس متقاضی بازگشت به ایران بودند که پس از بررسی درخواستهای این دانشجویان در داخل کشور جایابی شدند.

معاون دانشجویی وزارت علوم همچنین به آمار بازگشت به کشور دانشجویان ایرانی از مالزی اشاره کرد و گفت: دانشجویان ایرانی متقاضی از انگلیس، به همراه 110 دانشجوی ایرانی شاغل به تحصیل در مالزی پس از بازگشت به ایران در 3 دانشگاه کشور مشغول به تحصیل شدند.

بذرافشان گفت: با بررسی فوق العاده ای که صورت گرفت، دانشجویانی که از مالزی و انگلیس متقاضی بازگشت به کشور بودند، بر اساس امتیاز بندی در 3 دانشگاه پیام نور، امام خمینی (ره) قزوین و علوم اقتصادی برای نیمسال دوم تحصیلی سال جاری تحصیل خود را آغاز کردند.

وی اظهار داشت: بیشتر این دانشجویان در رشته MBA تحصیل می کنند.

معاون دانشجویان داخل وزارت علوم در ادامه سخنان خود از تشکیل یک اداره در سازمان امور دانشجویان خبر داد و اظهار داشت: اداره حمایت و پشتیبانی فعالیت‌های دانشجویی در سازمان امور دانشجویان تشکیل شده است که این اداره به امور دانشجویان نمونه، دانشجویان عضو شورای صنفی، بیماری‌های خاص و دانشجویان معلول می‌پردازد.

بذرافشان در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران درباره قائل شدن تبعیض میان وضعیت رفاهی و خوابگاهی دانشجویان غیرایرانی و دانشجویان داخل کشور، اظهار داشت: سرعت اینترنت برای دانشجویان غیرایرانی به علت ارتباط با خانواده هایشان در خارج از کشور کمی متفاوت تر در نظر گرفته و اینطور تشخیص داده شده است که برخی تسهیلات برای این دسته از دانشجویان فراهم شود.


نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
قلب فقط کارش خونرسانی نیست؛ رزق و روزیتون رو هم میرسونه! خوش قلب باشید