پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۰ / ۱۶:۰۰
کد مطلب: 9347
۰

جذب فارغ التحصیلان دکتری تخصصی پژوهشی


معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: فارغ التحصیلان دکتری تخصصی پژوهشی باید جذب شرکتهای دانش بنیان شده و نتیجه تحقیقات آنان منجر به تولید پتنت شود.

به گزارش مهر، دکتر مصطفی قانعی در اولین همایش دکتری تخصصی پژوهش محور افزود: شرط داشتن مقاله در ISI و زبان برای پذیرش در این دوره از دیگر الزامات تحصیل در دکتری پژوهشی است تا راه برای دانشجویان نخبه، علاقمند و مستعد باز باشد.

وی با اشاره به اهداف راه اندازی دوره دکتری تخصصی پژوهشی گفت: قبل از اینکه آیین نامه دکتری پژوهشی را برای بار دوم در شورای برنامه ریزی و شورای گسترش ارائه کنیم باید نظرات دست اندرکاران را در همه ابعاد داشته باشیم و اساتید و روسای مراکز تحقیقاتی نیز مشارکت بیشتری داشته باشند تا این دوره ها به شکل بهتر و با کیفیت پیشرفت داشته باشد.

معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: اولین محل جذب فارغ التحصیلان دکتری پژوهشی باید در مراکز تحقیقاتی باشد. پرورش محقق کارآمد برای رفع نیازهای تحقیق در مراکز تحقیقاتی بسیار مهم است و مراکز تحقیقاتی باید در زمینه تحقیقات بین رشته ای فعالیت خود را افزایش دهند.

وی گفت: باید دانشجویان را به سمت پژوهش در عرصه های بین المللی و تعامل بین المللی سوق دهیم و دستاوردهای تحقیقاتی خود را نیز در سطح بین الملل ارائه دهیم.

قانعی خاطرنشان کرد: تاکنون مجوز راه اندازی دکتری تخصصی پژوهشی برای 27 دانشگاه علوم پزشکی، موسسه و سازمان صادر شده که در 16 دانشگاه نیز اجرایی شده است که این دوره ها منجر به جذب 198 دانشجو در این دوره ها شده است.

وی افزود: برنامه آینده در پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی پزشکی، راه اندازی این دوره در 80 درصد از مراکز تحقیقاتی، جذب دانشجوی خارجی و افزایش طرحهای بین المللی است.


نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
ز باغ رعيت، گر مَلك خورد سيبي / برآرند غلامان، درخت از بيخ