زيادهروي در مصرف گوشت قرمز، عمر را كوتاه ميكند
پژوهشها نشان ميدهد: زیادهروی در مصرف گوشت قرمز میتواند عمر انسان را کوتاه کند.
به گزارش ایسنا ، تحقیق در خصوص 37 هزار مرد و 83 هزار زن نشان داد که به طور کلی مصرف یک وعده گوشت قرمز طي روز خطر مرگ را تا 12 درصد افزایش میدهد، اگر مصرف گوشت قرمز به شکل فراورده باشد این رقم تا 20 درصد افزایش مییابد. این در حالی است که با خوردن گوشت ماهی تا 7 درصد، گوشت ماکیان تا 14 درصد، مغزها تا 19 درصد، لبنیات کم چرب 10 درصد و حبوبات تا 14 درصد خطر مرگ کاهش مییابد.
دکتر «فرانک هیو»، از دانشکده بهداشت عمومی هارواد و نویسنده اصلی پژوهش انجام شده در این خصوص ميگويد: باید به سمت رژیمهای غذایی گیاهی پیش برویم، زیرا در پیشگیری از بروز انواع بیماریهای مزمن و نیز مرگ زودرس نقش دارد.
پژوهشگران با اشاره به يافتههاي پژوهشي اظهار كردند: گوشت قرمز منبع اصلی پروتئین برای بسیاری از مصرف کنندگان است، اما باید توجه داشت که این نوع از گوشت بستر را برای ابتلاي مصرف کننده به بیماریهای قلبی عروقی، دیابت و انواع مختلفی از سرطان آماده میکند.
در حالیکه گوشت قرمز فرد را برای ابتلا به انواع سرطان و بیماریهای قلبی آماده میکند، گوشت ماهی و ماکیان بر طول عمر انسان میافزاید.
نتایج این تحقیق در «Archives of Internal Medicine» منتشر شده است.
به گزارش ایسنا ، تحقیق در خصوص 37 هزار مرد و 83 هزار زن نشان داد که به طور کلی مصرف یک وعده گوشت قرمز طي روز خطر مرگ را تا 12 درصد افزایش میدهد، اگر مصرف گوشت قرمز به شکل فراورده باشد این رقم تا 20 درصد افزایش مییابد. این در حالی است که با خوردن گوشت ماهی تا 7 درصد، گوشت ماکیان تا 14 درصد، مغزها تا 19 درصد، لبنیات کم چرب 10 درصد و حبوبات تا 14 درصد خطر مرگ کاهش مییابد.
دکتر «فرانک هیو»، از دانشکده بهداشت عمومی هارواد و نویسنده اصلی پژوهش انجام شده در این خصوص ميگويد: باید به سمت رژیمهای غذایی گیاهی پیش برویم، زیرا در پیشگیری از بروز انواع بیماریهای مزمن و نیز مرگ زودرس نقش دارد.
پژوهشگران با اشاره به يافتههاي پژوهشي اظهار كردند: گوشت قرمز منبع اصلی پروتئین برای بسیاری از مصرف کنندگان است، اما باید توجه داشت که این نوع از گوشت بستر را برای ابتلاي مصرف کننده به بیماریهای قلبی عروقی، دیابت و انواع مختلفی از سرطان آماده میکند.
در حالیکه گوشت قرمز فرد را برای ابتلا به انواع سرطان و بیماریهای قلبی آماده میکند، گوشت ماهی و ماکیان بر طول عمر انسان میافزاید.
نتایج این تحقیق در «Archives of Internal Medicine» منتشر شده است.