جمعه ۷ مهر ۱۴۰۲ - 29 Sep 2023
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۹:۱۲
کد مطلب: 25155
۱

توصیه‌های ابوعلی سینا برای استفاده درست از ادويه‌ها

توصیه‌های ابوعلی سینا برای استفاده درست از ادويه‌ها
گاهی به علت زیاده روی در ترکیبات برخی از ادویه‌ها با هم، ترکیبات ناهمگونی به وجود می‌آید که هضم غذا را دچار مشکل می‌کند. بررسی‌ها نشان می‌دهند، پودر سیر را نباید در غذاهایی استفاده کرد که در آن پیاز نیز وجود دارد، در این صورت تمام فواید هر دو آن‌ها خنثی می‌شود و در غذا طعم مطلوب و مناسبي ایجاد نمی‌شود.

گفتني است؛ ادویه های گرم مثل زنجبیل، جوز، دارچین که برای درمان بیماری‌هایی مانند کاهش خون بسیار مفیدند نباید همراه با ادویه‌های سبز رنگ استفاده شوند، زیرا خاصیت آنتی اکسیدانی آن‌ها با یکدیگر ترکیب می‌شود و تا حدودی از فواید آن‌ها کاسته مي شود و در طب سنتی نیز توصيه مي کنند ادويه ها را به طور جداگانه به غذاها اضافه کنند و مخلوط ادویه‌ها با هم بهترین تاثیر را در غذا ایجاد نمی‌کند.
نتایج مطالعات نشان می‌دهند، رزماری ادويه‌ای است که به حفظ سلامت و کنترل وزن بسیار کمک می‌کند و این ادويه فراموش شده می‌تواند تاثیر زيادی در عطر و بوی غذاها داشته باشد، پس از استفاده از آن برای غذاهایتان غفلت نکنید.
مرجع : سايت خبری باشگاه خبرنگاران
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

کلینیک روانشناسی چیست؟
آداب حرف زدن با تلفن که باید بلد باشیم
با این تمرین‌ها از شر آلزایمر خلاص شوید
روانشناسی شاد بودن چیست و چطور شاد باشیم؟
مواجهه درمانی: اصول، کاربردها و مزایا
اهمیت حضور مشفقانه درمانگر در روان‌درمانی
مدیریت مورد در آموزش و پرورش
افکار منفی از کجا می آیند؟ خودگویی چیست ؟
روان‌درد علت خودکشی است!
چطور اعتماد به نفسمان را تقویت کنیم؟
مصرف سیگار یا مواد توسط والدین چه پیامی به فرزندان منتقل می‌کند؟
نظریه دلبستگی جان بالبی
هرگز با آدم نادان مجادله نكنيد، تماشاگران ممكن است نتوانند بين شما را تشخيص دهند