سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶ / ۱۷:۴۶
کد مطلب: 42715
۱

شب یلدا برای کرمانشاهی‌ها چه کنیم؟

شب یلدا برای کرمانشاهی‌ها چه کنیم؟
زلزله که آمد، همه آمدند تا نشان دهند و بگویند گرچه هنوز که هنوز است زیرساخت ‌های مقابله با تو را نداریم، گرچه هنوز خشت خشت خانه‌هایمان با هر بار آمدنت به زانو در می‌آیند اما در عوض، زیرساخت‌های دلمان قرص و محکم است و با هر بار رخ نشان دادنت این دل‌های ماست که بیشتر می‌تپد و این دست‌های ماست که گرم‌تر می‌شود و این پاهای ماست که استوارتر قدم برمی‌دارد تا هموطنی را و زخمدیده‌ای را مرهمی باشد.

شامگاه یکشنبه ۲۱ آبان ۹۶ آمد و گذشت و ما دوباره ما شدیم اما هنوز آن زلزله‌زدگان کرمانشاهی زیر آواری از مشکلات هستند، در حالی که کم‌کم به شامگاه بلندترین شب سال نزدیک می‌شویم. همین امروز و فرداست که تب شب یلدا همه ما را فرا می‌گیرد و چه بسا آن وقت یادمان برود که مردم نجیب مناطق زلزله‌زده کرمانشاه هنوز در سرمای زمستان نیازمند گرمای کمک‌های بی‌دریغ ما هستند؛ کمک هایی مردمی که گویا با گذشت زمان و کم شدن توجه به مقوله زلزله کرمانشاه کمرنگ شده است و من خدا خدا می کردم که این بار توجه به رخدادی را که چند روزی ورد زبانمان شد و البته بار دیگر با هم بودن ایرانیان را نشان داد، به همان چند روز اول محدود نکنیم. از زلزله کرمانشاه حرف می‌زنم و آن حرکت‌های اولیه بسیار زیبا و آن همت بلند همه مردم ایران زمین که این روزها کمتر شده و انگار فروکش کرده است. این روزها سرما گریبان زلزله‌زدگان را گرفته است. ما چند روز دیگر شب یلدا را داریم.

پیشنهادم این است که در شب یلدا هموطنان کرمانشاهی را تنها نگذاریم؛ به هر طریق که می‌توانیم، از طریق کمک‌های مالی، از طریق رفتن به منطقه زلزله‌زده و سر کردن بلندترین شب سال با آنها و ... . این پیشنهاد، دعوت از همه قشرهای مردم ایران از سلبریتی‌های محترم تا مسئولان برای حضوری دوباره در جمع زلزله‌زدگان در بلندترین شب سال است. اگر موافقید، بسم الله
 
*صولت فروتن
مرجع : سلامت آنلاین
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
موفقیت هایی که نصیب افراد صبور می شود،همان فرصت هایی است که توسط افراد عجوا رها می شود