کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

کروکودیل جدیدترین ماده مخدر / عكس+16

30 خرداد 1391 ساعت 10:31

کروکودیل جدیدترین ماده مخدری است که ۲۰ برابر قوی تر از ماده مخدر مرفین و پنج برابر قوی تر از ماده مخدر هرویین بوده و معتادان به این ماده ی مخدر بیش از یک سال زنده نمی مانند.


   
این ماده جدید در روسیه ساخته می شود و اکنون در اروپا نیز گزارش هایی مبنی بر فروش و استفاده از این ماده مخدر وجود دارد. این ماده بسیار خطرناک در درون بدن افراد معتاد به صورت عمقی نفوذ کرده و باعث به وجود آمدن زخم هایی شبیه به قانقاریا در بدن فرد می شود که پیش از این نیز کراک همین بلا را بر سر معتادان کشورمان آورده بود.

بنا بر گزارشات پلیس روسیه، تمامی افرادی که از این ماده مخدر استفاده می کنند در ظرف یک سال جان خود را از دست می دهد چراکه ترکیب این ماده مخدر بر اساس مواد ضد درد، تینر، اسید و فسفر و در بعضی از موارد بنزین نیز به این ماده مخدر اضافه می شود.
این ماده نهایی دسومرفین شناخته شده است و از مشتقات مرفین بوده و بسیار اعتیاد آور است. بر اساس آمارها، فقط در سال 2010 در کشور روسیه بیش از 1 میلیون نفر اقدام به تزریق ماده مخدر کروکودیل کرده اند.
با توجه به اینکه طریقه مصرف و شکل این ماده و عوارض آن بسیار مشابه ماده کراک است ، به نظر می رسد باید منتظر بود و دید برخی سوداگران مرگ با استفاده از ارتباطات خود اقدام به ورود این ماده خطرناک به داخل کشور کنند که از این نظر، نقش دستگاههای همیشه فعال مبارزه با موادمخدر بسیار مهم است.
 
ایسنا: «کروکودیل» عنوان مخدر جدیدی است که بنابر گزارش‌های غیررسمی وارد بازار مصرف کشور شده است هرچند مقامات رسمی نیز این موضوع را شنیده‌اند اما آنرا هنوز به طور قطعی تایید و یا رد نمی‌کنند.
مخدر «کروکودیل» که مصرف آن به عنوان ماده اعتیاد آور جدیدی در جهان بخصوص «روسیه» گسترش یافته، در قاره اروپا کشف شده است.
ماده مخدر کروکودیل از ترکیب “قرص کدئین” با “بنزین”، “تینر”، “ید”، “اسید کلریدریک” یا همان “جوهر نمک” و “فسفر قرمز” تولید می‌شود.
این ماده مخدر کشنده به عنوان جایگزینی برای «هروئین» تبدیل شده و قیمت آن به مراتب پایین‌تر از این ماده مخدر (هروئین) است، اما به دلیل مواد خطرناکی که در آن وجود دارد، از هروئین کشنده‌تر است.
ماده مخدر کروکودیل که از سال ۲۰۰۲ میلادی در دو منطقه سیبری و خاور دور شناخته شده، در سال‌های اخیر افزایش چمشگیری در این کشور داشته است، به طوری که تا سال ۲۰۱۱ میلادی حدود ۱۰۰ هزار نفر در روسیه به این ماده مخدر اعتیاد یافته‌اند.
بررسی افراد معتاد به این ماده مخدر نشان داده است که مخدر کروکودیل باعث می‌شود تا “پوست بدن” به رنگ سبز درآید و پس از مدتی گوشت بدن به طور کامل پوسیده شده و از بین برود.
تولیدکنندگان این ماده مخدر، از بنزین به عنوان ماده حلال و از سایر مواد ترکیبی به عنوان واکنش دهنده استفاده می‌کنند تا قرص دارویی کدوئین به این ماده مخدر تبدیل شود.
مهمترین دلیل گسترش تولید و توزیع این ماده مخدر در روسیه، دسترسی آسان افرد به قرص کدوئین بدون نیاز به نسخه پزشک، گزارش شده است.
مرکز کنترل مواد مخدر روسیه اعلام کرده‌ است که در سه ماه نخست سال ۲۰۱۱ میلادی حدود ۶۵ میلیون دوز از این ماده مخدر در این کشور کشف و توقیف شده است.
ستاد مبارزه با مواد مخدر ورود مخدر «کروکودیل» به بازار را شنیده، اما نه تایید می‌کند و نه رد
علی علی‌اکبریان ـ مدیرکل مقابله با عرضه ستاد مبارزه با مواد مخدر ـ در گفت‌وگو با ایسنا، درباره ورود و مصرف مخدر جدید «کروکودیل» به کشور این گونه اظهار نظر کرد که “ورود این مخدر به کشور را نه تائید می‌کنیم و نه رد”.
وی تاکید کرد: شنیده‌ایم چنین مخدری وارد بازار شده، اما وجود آن را نه تائید می‌کنیم و نه رد و این موضوع در دست بررسی و تحقیق است.
علی‌اکبریان افزود: شنیده‌ایم این مخدر جدید از دسته آمفتامین‌هاست، اما اینکه از کجا وارد کشور شده و آیا صحت دارد یا خیر؟ در دست بررسی است و بزودی جزئیات آن را اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.
 
گزارش‌های غیر رسمی از مصرف ماده مخدر جدید کروکودیل را دریافت کرده‌ایم
همچنین فرید براتی‌سده مدیرکل پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با اعلام دریافت گزارش‌های غیررسمی از مصرف ماده مخدر جدید کروکودیل، گفت: هنوز از مراکز درمانی اعتیاد سازمان بهزیستی گزارش رسمی در این زمینه دریافت نکرده‌ایم.
وی با بیان اینکه مواد جدید مخدر، همان مشتقات ترکیبی از مواد مخدر صنعتی و دیگر ترکیبات هستند، عنوان کرد: سیستم مافیای مواد مخدر به سمت ایجاد ترکیبات جدید مخدر سوق یافته‌اند.
براتی سده در مورد مشتقات و مواد ترکیبی موجود در مخدر کروکودیل گفت: کروکودیل ترکیبی از مواد مخدر با مواد فرار است و جزو روانگردان‌ها محسوب می‌شود که این روانگردان‌ کارکردی خطرناک‌تر و تخریبی‌تر از دیگر مخدرها دارد؛ مشکلات بیشتری ایجاد می‌کند، لذا درمان آن به مراتب دشوارتر است.
مدیرکل پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور در ادامه با تاکید بر لزوم آگاهی بخشی جدی در بحث پیشگیری از اعتیاد عنوان کرد: مافیای مواد مخدر با این عنوان شروع به توزیع این مواد می‌کنند که این مواد مشکلی ایجاد نمی‌کنند و اعتیادآور نیستند و بدین ترتیب به جذب افراد برای مصرف اقدام می‌کنند.
براتی در پایان خاطرنشان کرد: لازم است، رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما در این زمینه فعالتر ظاهر شوند و روند آگاهی‌رسانی به جوانان و خانواده‌هایشان پررنگ‌تر باشد.
علی‌رغم اینکه مسوولان مربوطه نیز ورود این ماده مخدر جدید به بازار مصرف ایران را شنیده‌اند، اما به نظر می‌رسد مسوولان ذی‌ربط، اطلاع‌رسانی دقیق در این باره را منوط به مراجعه مصرف‌کنندگان بیمار ناشی از مصرف مخدر کروکودیل به مراکز درمانی ترک اعتیاد می‌دانند تا در مورد عواقب آن به صورت شفاف صحبت کنند.
این ماده مخدر بسیار خطرناک در درون سلول های بدن افراد معتاد به صورت عمقی نفوذ می کند و باعث به وجود آمدن زخم در بدن فرد می شود.
همه افرادی که از این ماده مخدر استفاده می کنند در کمتر از یک سال جان خود را از دست می دهند، زیرا این ماده مخدر از ترکیب ضد درد، تینر، اسید، فسفر و در برخی از موارد بنزین تولید می شود.
کروکودیل از مشتقات مورفین و بسیار اعتیاد آور است و روش مصرف و شکل این ماده و عوارض آن بسیار مشابه ماده مخدر کراک است.
این ماده مخدر به سادگی از تینر و قرص کدئین تهیه شده و در محل تزریق در داخل رگ پوست پس از مدتی به رنگ سبز در می آید و مصرف کننده کروکودیل پوستش شروع به پوسیدن و زخم شدن می کند.   عوارض مصرف ماده مخدر كروكوديل شباهت زيادي به آثار كراك دارد و تركيبات به كار رفته در آن بسيار اعتيادآور بوده و در خوشبينانه ترين حالت حداكثر طول عمر معتاد پس از مصرف سه سال است.
اين ماده مخدر حاوي مواد ضد درد(كدئين)، تينر نقاشي، اسيد، فسفر و برخي مواد بنزين است كه با عنوان ' دسومرفين' شهرت دارد.
نئشگي سريع و سهولت استفاده را ويژگي بارز اين ماده مخدر تزريقي است كه  پوست معتاد پس از تزريق اين ماده سبز رنگ شده و به همين دليل به نام تجاري كروكوديل شهرت دارد.
اين ماده مخدر مشابه كراك مصرف تدخيني نيز دارد و مصرف تزريقي آن منجر به آسيب بافتهاي بدن و سياه شدن اندام مي شود و پس از يك سال مصرف كننده را از پا در مي آورد.
با توجه به اينكه هيچ گريزي از عوارض اين ماده مخدر خطرناك پس از مصرف نيست آگاهي رساني به جامعه و تقويت اقدامات پيشگيرانه در اين حوزه بسيار مهم است.


کد مطلب: 11988

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/11988/کروکودیل-جدیدترین-ماده-مخدر-عكس-16

میگنا
  https://www.migna.ir