کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

سن شكل گيري تفکرهوشیارانه در كودك

1 ارديبهشت 1392 ساعت 10:28

محققان مرکز ملی تحقیقات علمی در پاریس به این نتیجه رسیدند که کودکان می توانند تصاویر را به طور خلاصه در حافظه عملی و یا فعال خود ذخیره کنند.


براساس اطلاعات یک تحقیق جدید، کودکان در 5 ماهگی قادر به تفکر هوشیارانه و ذخیره حافظه هستند.
به گزارش مهر، محققان مرکز ملی تحقیقات علمی در پاریس به این نتیجه رسیدند که کودکان زمانی که به 5 ماهگی می رسند می توانند تصاویر را به طور خلاصه در حافظه عملی و یا فعال خود ذخیره کنند.
وقتی که مغز یک بزرگسال مسئله ای را چون حرکت یک شی شناسایی می کند، یک سیگنال از مغز عبور کرده تا تصویر آن به طور خلاصه ذخیره شود. وقتی که این مسئله رخ می دهد و زمانی که قشر پيش پيشانى پیام را دریافت می کند، یک نوسان کوتاه مدت در مغز قابل مشاهده است، این نوسان در فعالیت مغز به موج آهسته دیر شهرت دارد.
محققان با هدف کشف اینکه این نوسانها در فعالیت مغز آیا در مغز نوزادان نیز وجود دارد یا خیر، دست به این آزمایشها و تحقیقات زدند.
آنها برای بررسی فعالیت مغز بیش از 240 نوزاد اقدام کردند اما از این تعداد تنها 80 درصد برای انجام آزمایشها بی حرکت باقی ماندند. در این آزمایش به هر نوزاد برای کمتر از یک ثانیه تصویری از یک صورت نشان داده شد. کودکانی که دست کم یک سال داشتند همان واکنشی را داشتند که در یک بزرگسال مشاهده می شود، اما نوزادان 5 ماهه نشانه های از یک موج آهسته دیر داشته، اما این آهستگی بیشتر از چیزی بود که در کودکان بزرگتر مشاهده شد.
محققان اعتقاددارند که این موج آهسته دیر می تواند نشان دهنده تفکر هوشیارانه در نوزادان کوچک باشد.
گام بعدی محققان در این عرصه مطالعه این امر است که چگونه این نشانه ها از تفکر هوشیارانه به یادگیری و به خصوص رشد زبان ارتباط می یابد.
سید کویدر عصب شناس شناختی گفت: ما فرض را براین اساس می گذاریم که نوزادان به سرعت یاد می گیرند و نسبت به چیزی که یاد می گیرند کاملا ناهوشیار هستند، اما شاید این فرضیه صحت نداشته باشد.


کد مطلب: 17178

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/17178/سن-شكل-گيري-تفکرهوشیارانه-كودك

میگنا
  https://www.migna.ir