کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

"خواننده ها" چه غذايي را بيشتر مي خورند؟

21 آبان 1392 ساعت 15:33

مطالعات جديد دانشمندان نشان مي دهد كه برخي از "خوراكي‌ها" تأثير منفي روي امواج صوتي صدا دارند كه باعث مي‌شوند صداي ما به ظاهر نامطلوب برسد.


باشگاه خبرنگاران:  سرخ كردني‌ها، "فست فودها"، "كافئين" و چاي از مواردي هستند كه تأثير نامطلوبي روي "تارهاي صوتي" دارند و مي توانند بر روي كيفيت صدا آسيب وارد كنند. مصرف هويج وعسل از مواردي هستند كه "باكتري ها" و "ويروس‌هاي تخريب‌گر" روي "حنجره" را از بين مي برند و افراد براي بهبود سريع "تارهاي صوتي" خود و براي زيباتر شدن صدا بايد "هويج" و "عسل" را حتماً در برنامه غذايي روزانه خود قرار دهند.

هويج و عسل همچنين به گرفتگي صدا كمك مي كند و آن را كاهش مي‌دهند و استفاده از عسل طبيعي در "صبحگاه" باعث لطيف شدن صدا و تارهاي صوتي مي شود و از "اختلالات صوتي" نيز جلوگيري مي‌كند.


کد مطلب: 20385

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/20385/خواننده-غذايي-بيشتر-مي-خورند

میگنا
  https://www.migna.ir