کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

جگر را تنها 2 بار در ماه مصرف کنید

11 فروردين 1393 ساعت 13:03

جگر محل دفع سموم بدن حیوان است بنابراین مصرف دائم آن توصیه نمی‌شود.


دکتر پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران در خصوص خواص دل، جگر و قلوه گفت: دل حاوی ویتامین‌های گروه B، آهن، روی، وسلنیوم زیادی است اما قلوه از ارزش غذایی بالایی برخوردار نیست.

این متخصص تغذیه گفت: جگر هم حاوی ویتامین‌های کامل خانواده B است و آهن بسیار خوبی دارد و تنها ایرادی که جگر دارد این است که محل دفع سموم بدن حیوان است به همین دلیل یک مقدار سموم داخل جگر وجود دارد بنابراین مصرف دائم آن توصیه نمی‌شود و اگر در ماه 1 تا 2 بار مصرف شود ایرادی ندارد.

وی تصریح کرد: کسانی که کمبود ویتامین B12 دارند و گیاه خوار هستند و قصد دارند به رژیم گوشت خواری برگردند مصرف جگر به آن‌ها توصیه می‌شود.
وی عنوان کرد: کلسترول دل و جگر در حد گوشت است و کلسترول زیادی ندارد به خصوص اگر خیلی چرب نباشد.
وی در پایان گفت: افراد سالمند، افرادی که مشکل اوره بالا، اسیداوریک و کبد چرب دارند و کسانی که کار کرد کلیه آنها خیلی خوب نیست توصیه می‌شود که دل و جگر مصرف نکنند.


کد مطلب: 23426

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/23426/جگر-تنها-2-بار-ماه-مصرف-کنید

میگنا
  https://www.migna.ir