کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

پیامدهای تست مواد شیرین بر "فشارخونی‌ها"

14 خرداد 1393 ساعت 13:22

فشار خون بالا یک عامل خطرزا است که بیماران قلب و عروق باید از مصرف برخی از خوراکیها خودداری کند.


به گزارش باشگاه خبرنگاران،بررسیها نشان می‌دهند، افراد بایستی بدانند که خطر حمله قلبی یا سکته مغزی برای کسی که میزان فشار 5.13 بر 5.8 است دو برابر کسی است که فشار خون 5.115 بر 5.7 می‌باشد.

شکر زیاد در خون باعث به هم خوردن حالت عادی در رگها و میزان نمک در بدن برمی‌گردد و نوشیدنیهای رژیمی که با شیرین کننده‌های مصنوعی شیرین شده باشند خطری برای خود به وجود نمی‌آورند.

دانشمندان با انجام آزمایشاتی دریافتند، کسانی که مقدار زیادی از نوشیدنیهای شیرین شده با شکر مصرف کرده‌اند رژیمهایی غذایی بدتری نیز داشته‌اند و احتمال اضافه وزن آنها به شدت نیز بیشتر شده است.

نتایج مطالعات نشان می‌دهد، فشار خون ارتباط مستقیم و تنگاتنگی با شیرینیجات دارد و برای کنترل فشار خون باید حتما مصرف مواد شیرین را محدود کرد.


کد مطلب: 25214

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/25214/پیامدهای-تست-مواد-شیرین-فشارخونی-ها

میگنا
  https://www.migna.ir