کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

پخت ناکافي و مسموميت‌هاي غذايي

روزنامه خراسان , 8 شهريور 1393 ساعت 15:55

هر فردي با مصرف غذاي آلوده دچار مسموميت غذايي مي شود. غذا هنگام توليد يا به هنگام پخت ممکن است دچار آلودگي شود. به نقل از سايت «MSN»، در بيشتر موارد علت مسموميت ناپخته بودن و درست تهيه نشدن غذا يا آلودگي مواد و ظروفي است که براي تهيه غذا به کار رفته است.


به طور کلي براي کاهش خطر مسموميت غذايي بايد نکاتي را مدنظر قرار داد.
* قبل از تهيه غذا، دست ها را خوب با آب ولرم و صابون بشوييد.
* آشپزخانه و وسايل آشپزي را تميز نگه داريد.
* براي مواد غذايي خام و پخته از تخته جداگانه استفاده کنيد.
* از چاقويي که براي بريدن گوشت خام استفاده مي کنيد، بدون شستن براي برش مواد ديگر استفاده نکنيد.
* ميوه و سبزي را قبل از مصرف خوب بشوييد.
* قبل از پخت بگذاريد يخ موادغذايي کاملا باز شود.
* مواد غذايي خام را از موادغذايي پخته شده جدا نگه داريد.
* مواد خام را در طبقه هاي پايين و پخته شده را در طبقه هاي بالاي يخچال قرار دهيد.
* مواد غذايي کنسرو شده را در مکان تميز و خنک قرار دهيد.
* مواد غذايي که بوي خوب نمي دهد يا اين که کپک زده است، دور بيندازيد.
* هميشه تاريخ مصرف و انقضا را قبل از مصرف بررسي کنيد.
* تمامي مواد غذايي فاسدشدني را در دماي ۵درجه سانتي گراد يا کمتر قرار دهيد.


کد مطلب: 26687

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/26687/پخت-ناکافي-مسموميت-هاي-غذايي

میگنا
  https://www.migna.ir