کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

درمان جدید افسردگي با کشف هورمون در موش

23 بهمن 1393 ساعت 15:28

یک مطالعه جدید از پژوهشگران در دانشگاه دوک در دورهام نشان مي دهد كه موش های دارای کمبود سروتونین بیشتر به عوامل استرس زا اجتماعی دچار مي شوند.


به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ در ماه سپتامبر گذشته، اخبار پزشکی امروز كه در شیمی علوم اعصاب منتشر شده است نشان مي دهد که تفاوت زيادي در رفتارهای بین موش هایی که فاقد سروتونین و یک گروه طبیعی هستند يافت مي شود. بررسي ها نشان مي دهند، دانشمندان با انجام مطالعه و تحقيقاتي بر روي موش ها دريافتند سروتونين هورموني است كه نقش زيادي در تفكر و حافظه دارد و افسردگي عامل آن است.

بدن ما از طریق تریپتوفان، سروتونین می‌سازد. اگر نمی‌دانید تریپتوفان چیست باید بگوییم که این ماده از طریق مصرف مواد غذایی جذب بدن می‌شود. تخم‌مرغ، شیر و محصولات لبنی، گوشت قرمز و ماهی آزاد جزو مواد غذایی حیوانی هستند که سرشار از تریپتوفان اند.
از بین مواد غذایی گیاهی نیز پودر اسپیرولینا، سویا، دانه‌ی کنجد و تخمه‌ی آفتابگردان، کاکائو، شکلات سیاه، سیب‌زمینی، موز، برنج، غلات کامل، سبزیجات سبز، آجیل‌ها و بادام سرشار از این ماده‌ می‌باشند. هر چه مصرف این مواد غذایی و جذب تریپتوفان‌تان بیشتر باشد بدنتان سروتونین بیشتری نیز تولید می‌کند.


کد مطلب: 29294

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/29294/درمان-جدید-افسردگي-کشف-هورمون-موش

میگنا
  https://www.migna.ir