کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

چگونه حملات صرع را مدیریت کنیم؟

6 فروردين 1394 ساعت 13:03

حملات صرع در تمام سنین می‌تواند رخ دهد و نحوه رویارویی با فرد در چنین شرایطی مهمترین فاکتور در نجات بیمار است.


به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از مقاله گروهی دکتر شیرین اصغریان استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهر کرد در صورتی که در نزدیکیتان فردی دچار حمله تشنج شد بدون از دست دادن خونسردی و در کمال آرامش او را به پهلو بخوابانید و به سرعت اما بدون فشار آسیب زننده جسمی مانند یک تکه پارچه را بین دندانهایش قرار دهید.
این عمل جهت جلوگیری از آسیب به زبان بیمار در اثر قفل شدن دندانهای او صورت می‌پذیرد درمان حمله در بیمار را همواره در سطحی پایین تر از بدنش قرار دهید. اطراف بیمار نباید شلوغ باشد و تا جای ممکن از تجمع بی دلیل افراد در اطراف بیمار جلوگیری کرده و از آنها بخواهید که بیمار را تنها بگذارند و برای ایجاد امکان تنفس راحت ترد در فرد بهتر است لباس های تنگ را از تن خارج کرد. طبق این گزارش، نباید به هیچ عنوان فرد مبتلا به حمله صرع را در حالت تشنج زد و یا تکان داد و از دادن هر گونه ماده خوراکی یا آشامیدنی در این هنگام باید خودداری شود و بعد از انجام اقدامات اولیه رساندن بیمار به مراکز درمانی یا بیمارستانها الزامی است.
این گزارش حاکی است، کلیه افراد به خصوص کودکان مبتلا به صرع، بدون محدود شدن فعالیت جسمی همواره باید تحت مراقبت قرار گیرند بویژه هنگامی که کودک تمایل به بالا رفتن از بلندی‌ها، درخت یا وسایل بازی دارد، بهتر است که والدین نزد کودک باشند تا از بروز عواقب جبران ناپذیر در اثر یک حمله تشنج جلوگیری شود.


کد مطلب: 30055

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/30055/چگونه-حملات-صرع-مدیریت-کنیم

میگنا
  https://www.migna.ir