کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

فلفل بدن را در برابر دیابت و چاقی محافظت می‌کند

3 خرداد 1394 ساعت 17:58

به گفته متخصصان از انستیتوی فناوری‌های شیمیایی هند، مصرف فلفل بلغاری قرمز و زرد باعث کاهش خطر ابتلا به دیابت و چاقی می شود.


به گزارش rosbalt.ru محققان دریافتند؛ فلفل بلغاری،‌هضم کربوهیدرات ها و لیپیدها (چربی) را کند می‌کند و در نتیجه، از افزایش سطح قند درخون و پیدایش توده بدنی زیاده از حد، جلوگیری می‌کند.

به گفته دانشمندان، فلفل قرمز و زرد، فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتری، نسبت به فلفل سبز دارد.
متخصصان، مصرف فلفل بلغاری به شکل خام، همچنین اضافه کردن آن به سالاد، برای کنترل خطر ابتلا به دیابت و چاقی را توصیه می‌کنند.


کد مطلب: 31118

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/31118/فلفل-بدن-برابر-دیابت-چاقی-محافظت-می-کند

میگنا
  https://www.migna.ir