کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

ژنتیک عامل بیماری کم بینایی در کودکان است

4 مرداد 1394 ساعت 9:00

رئیس انجمن اپتومتری با اشاره به دلایل کم بینایی در کودکان گفت: کم بینایی در کودکان به دلیل توارث و ژنتیک به وجود می‌آید.


علی میرزاجانی، انجمن اپتومتری در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه کم بینا به افرادی اطلاق می‌شود که از روش‌های درمانی چون تجویز عینک و لنز تماسی استفاده می‌کنند، اظهار کرد: کم بینایی در کودکان به دلیل توارث و ژنتیک به وجود می‌آید و بخش کوچکی از افراد مبتلا به این بیماری را تشکیل می‌دهند.
وی افزود: بخش عمده‌ای از کم‌بینایی در افراد بالای 60 سال به دلیل کهولت سن، پیرشدن و کهنسالی به وجود می‌آید.
بیماری‌هایی چون فشار خون و دیابت می‌تواند در افرادی که تمام عمر چشمی سالم داشتند، نیز کم بینایی ایجاد کند.
رئیس انجمن اپتومتری تصریح کرد: گاهی زوال سلولی در فرد به وجود می‌آید، این بیماری در سنین کهنسالی میان بخشی از افراد جامعه به دلایل مختلف بروز می‌کند و سبب کم بینایی می‌شود.
گاهی نیز حوادث و سوانح می‌تواند هر گونه آسیب یا ضربه‌ای را به چشم فرد وارد کند این آسیب‌ها، آسیب هایی بافتی و عصبی است که در اثر آن چشم فرد مانند گذشته نخواهد بود و کم بینایی برای فرد به وجود می‌آورد.
این کم بینایی در صورتی رخ می‌دهد که ضربه به دو طرف چشم وارد شود.
میرزاجانی ادامه داد: سوانحی مانند سوختگی‌ های شیمیایی، آسیب های رانندگی،‌سقوط از ارتفاع و سکته‌ مغزی می‌تواند کم بینایی برای فرد ایجاد کند، البته سکته مغزی در سنین پس از 40 سالگی شیوع دارد و می‌تواند به چشم فرد آسیب بزند،‌ مصرف بیش از حد الکل یا الکل‌های تقلبی می‌تواند سبب کم بینایی شود، در این میان مصرف الکل‌های تقلبی می‌تواند فرد را به مدت زمانی بین 2 تا 6 ساعت به کم‌بینایی مبتلا کند.
وی با اشاره به برگزاری سمینار اپتومتری در روزهای 14 تا 16 مرداد ماه سال جاری بیان کرد: این سمینار در مدت 3 روز از ساعت 8 صبح تا 7 بعد از ظهر در محل سالن همایش‌های رازی برگزار خواهد شد.
در این سمینار به موضوعاتی چون تجویز تخصصی عینک و لنز، کم‌بینایی، روش‌های اصلاح بیماران کم بینا و قوانین و اصول اخلاق حرفهای پرداخته می‌شود در بحث اصول اخلاق حرفه‌ای، مسئله پزشکی قانونی نیز بررسی خواهد شد.
رئیس انجمن اپتومتری اظهار داشت: دید دو چشمی انحرافات و تنبلی چشم از موضوعاتی است که به سخنرانی پیرامون می‌پردازند.


کد مطلب: 32245

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/32245/ژنتیک-عامل-بیماری-کم-بینایی-کودکان

میگنا
  https://www.migna.ir